ZorMi je napisao(la):Neko je montirao kaveze od CoolerMaster Stackera u Chieftec. Jeste da ni njih trenutno nema ali se povremeno uvoze i koštaju oko 1300 din sa sve 120mm fanom za hladjenje.
milanbb je napisao(la):Mali problem je sto su to 15cm siroki kavezi i pasu samo u 5.25" mesta, sto mi ne odgovara.
milanbb je napisao(la):cini mi se da mora makar ove crne plastike da se skinu i montiraju oni Chieftec klizaci... da li pasuju i rupe - ne znam 🙁
Baš danas se odlučuje da li ponovo aktivirati CoolerMaster uvoz ili prepustiti Desku i CTu...Delija je napisao(la):@ZorMi
Jel' cete dobijati to cudo skoro?
Delija je napisao(la):Danke za info. 😉
Zaposlio sam devojcicu da mi pazari 2 komada u Stedrakom-u, posto ih izgleda imaju. Cena je 1170 dinara, sto mi se cini kao odlicna cena, s' obzirom da je samo 12cm kuler nekih 500-600 dinara...
Evo i ja sam izbacio CD i CD-RW i kako stvari stoje, neću ih ni vraćati... 😀Delija je napisao(la):Ja bas zato prodao sve osim DVD rezaca... 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari