Šta je novo?

Chieftec GPS-550AB-A

ma ja u svakom slučaju častim pivo :p

Mozda se na benchmarku otvori soba o Formuli 1?

Divim se ljudima koji su tako mladi,a savrseno sazimaju bit Formule1. Weber i Barichello su vozili sa tzv Monsoon tyres , dok su ostali sa wet tyres. Za to nisu krivi vozaci, vec mehanicari i stratezi tima koji su npr, Kimiju menjali samo zadnje gume. Kada se naidje na veliku baru, nastaje Aquaplaning i tu nista ne pomaze. Tako da "neko zna da vozi po kisi" je prica za malu decu. Automobilizam je komplexan sport i tamo nikad nisu 1+1=2
Neko vozi sa neutralnim balansom, neko sa oversteerom, a neko sa understreerom, jer su tako naucili.
Koga interesuje mogu da mu posaljem odlicne knjige o F1 koje su pisli Senna, Prost, Lauda i moj avatar.

Nego da se vratimo mi na video karte.

Mozda se na benchmarku otvori soba o Formuli 1?

Divim se ljudima koji su tako mladi,a savrseno sazimaju bit Formule1. Weber i Barichello su vozili sa tzv Monsoon tyres , dok su ostali sa wet tyres. Za to nisu krivi vozaci, vec mehanicari i stratezi tima koji su npr, Kimiju menjali samo zadnje gume. Kada se naidje na veliku baru, nastaje Aquaplaning i tu nista ne pomaze. Tako da "neko zna da vozi po kisi" je prica za malu decu. Automobilizam je komplexan sport i tamo nikad nisu 1+1=2
Neko vozi sa neutralnim balansom, neko sa oversteerom, a neko sa understreerom, jer su tako naucili.
Koga interesuje mogu da mu posaljem odlicne knjige o F1 koje su pisli Senna, Prost, Lauda i moj avatar.

Nego da se vratimo mi na video karte.

Slazem se shto se guma tiche. Ko shto rekoh kod Barikela je doprinela dobra taktika (odabir guma) i dobra voznja i Weberu isto. Ali da se ne lazemo Masa (iako mi je drag vozach) i sa mosun gumama ne bi nishta uradio jednostavno dechko ima neki problem sa kishom. Shto se Aquaplaninga tiche upravu si totalno, ako dodje do njega nikakav kvalitet ne pomaze, ali ne bih rekao da nema onih koji znaju da voze po kishi, seti se samo Seninih i Shumaherovih voznji. Ja intenzivno pratim formulu od '97 i u 80% sluchajva ako je pala kisha Shumaher bi pobedio sa ogromnom prednoshcu ipak ima i nekog znanja tu, ali svakako dobar odabir taktike je bitan shto se pokazalo na Kimiju i Alonsu koje je losha taktika totalno unazadila na proshloj trci.

Poslednja izmena:
Ja koliko sam primetio kimiju prlikom prvog pit stopa nisu menjane gume, shto je uslovljeno kimijevim brzim krugovima (u odnosu na hamiltona) pre odlaska u boks i prosushivanjem staze.
A shto se hamiltona tice, fanovi ferarija pokushavaju da umanje kvalitet njegove voznje na zadnjoj trci nekim smeshnim pricama.:p Covek je jedini na standard wet gumama pravio vremena kao barikelo na extreme wet.:smoke:

Ja koliko sam primetio kimiju prlikom prvog pit stopa nisu menjane gume, shto je uslovljeno kimijevim brzim krugovima (u odnosu na hamiltona) pre odlaska u boks i prosushivanjem staze.
A shto se hamiltona tice, fanovi ferarija pokushavaju da umanje kvalitet njegove voznje na zadnjoj trci nekim smeshnim pricama.:p Covek je jedini na standard wet gumama pravio vremena kao barikelo na extreme wet.:smoke:

Barikelo je imao 3 sekunde brze vreme po krugu od hamiltona pre nego shto je morao u box. Ali Hamilton je bio brzi od ostalih na stazi. No bilo kako bilo. Ajmo malo o5 o napajanjima i grafichkim karticama :p

Aj i ja da pitam bash neshto oko toga, koliki je 9600GSO potroshac? Trenutno ga napaja KME od "450w" pa me znaima :)

Poslednja izmena:
Barikelo je imao 3 sekunde brze vreme po krugu od hamiltona pre nego shto je morao u box. Ali Hamilton je bio brzi od ostalih na stazi. No bilo kako bilo. Ajmo malo o5 o napajanjima i grafichkim karticama :p

Bilo je krugova u kojima je barikelo bio brzi, ali uglavnom su imali vremena u okviru jedne sekunde (pratio sam live timing :p), dok su ostali kasnili 5 i vishe sekundi.:p

Poslednja izmena:
Elem, zadovoljan sam napajanjem o kome je ovde rec. Kada budem pelazio na Gtx260, videcu sta mi je ciniti...

Vrh Dno