Šta je novo?

Chieftec GPS-550AB-A

Znam da je povoljnija tx varijanta ali kad nema šta ću,kad sam već počeo da jedem go*vna,jedem ih do kraja,i znam da ima ljudi koji će me pitati pa što si uzeo gtx280 kad ima hd4870 em jeftiniji a ima slične performanse kao gtx 280 bla,bla,bla. Mečka je Mečka (mercedes). Ne kažem da je ati loš ali nvidia je nvidia. Ati će uvek da kaska za njima i tu nema šta više da se priča. Oh da izvini 52A,hvala na ispravci...

Znam da je povoljnija tx varijanta ali kad nema šta ću,kad sam već počeo da jedem go*vna,jedem ih do kraja,i znam da ima ljudi koji će me pitati pa što si uzeo gtx280 kad ima hd4870 em jeftiniji a ima slične performanse kao gtx 280 bla,bla,bla. Mečka je Mečka (mercedes). Ne kažem da je ati loš ali nvidia je nvidia. Ati će uvek da kaska za njima i tu nema šta više da se priča. Oh da izvini 52A,hvala na ispravci...

Mislim da greshish jer su bili ispred :)
A sad mi je josh jasnije zashto ne volim taj 'krsh' od Mercedesa :p

BMW je BMW (ATI Radeon Graphis) ;)

Poslednja izmena:
@activated1

"bili", na tome je i ostalo a bmw i merceres su nemački proizvodi i tu su male nijanse kojie idu u korist mercedesa. Ako pratiš formulu 1 sve će ti biti jasno ;)

izvinjavam se za off

@garsone

ipak mi više odgovara modular napajanje zbog kablova a i xh uzimam na kompezaciju znaš već preko koga a u imtelu moram da dam keš a to mi se već ne isplati ;)

@activated1

"bili", na tome je i ostalo a bmw i merceres su nemački proizvodi i tu su male nijanse kojie idu u korist mercedesa. Ako pratiš formulu 1 sve će ti biti jasno ;)

izvinjavam se za off

@garsone

ipak mi više odgovara modular napajanje zbog kablova a i xh uzimam na kompezaciju znaš već preko koga a u imtelu moram da dam keš a to mi se već ne isplati ;)

Pratim F1 vec 11god. Ferrarijevac u dushi :)
Jeste da mi je i BMW drag tim :p
A mechku ne mirishim ,)

I ne treba zaboraviti da je ATI manja kompanija od nV, a pravi totalno konkurentne proizvode. :smash:

:wave:

Poslednja izmena:
Juce ti ferrari popio shamar od mercedesa.:D

@tomas
Znaci chieftec ne mozesh da nabavish? CFT-700-14CS?

@activated1

eto imamo nešto zajedničko što se tiče ferarija :p
a što se tiče mečke znaš kako se kaže "j*ba ga ne j*ba ga,tako ti je":d

to za ati stoji ali ajd da jednom preokrene da bude brža,ja kapiram da to ovako,oni mogu da naprave bržu i bolju kartu od nvidije ali bi proizvodnja te karte koštala isto kao nvidia i bila bi podjednako skupa kao nv...
to je moje mišlljnje

@garson

ne

Poslednja izmena:
off
Znam gledao sam. ***a kad su oba vozacha penzioneri po kishi. Treba im neko ko Webber ili Heidfeld koji znaju da voze po kishi ko ljudi.
Off
Nije kimi penzioner po kishi, ujebali ga sa taktikom, a masa je kriminalan po kishi, 6 puta se izvrteo, to je rekord jucerashnje trke.:D
Webber?:trust: Pa ni on nije neshto po kishi.:) Treba im neko kao Hamilton.:p

Off
Nije kimi penzioner po kishi, ujebali ga sa taktikom, a masa je kriminalan po kishi, 6 puta se izvrteo, to je rekord jucerashnje trke.:D
Webber?:trust: Pa ni on nije neshto po kishi.:) Treba im neko kao Hamilton.:p

off
Kimi je promenjiv po kishi, kad je suvo stvarno razbija, al po kishi nikad se ne zna, a o taktici necu da pricham vidi se da Ros Brown vishe nije tamo. Webber je bio solidan na pochetku okrenuo se i onda ih pola pobilazio pa se o5 okreno ***a traction control :d. Hamilton mi je bio bash simpa na pochetku proshle sezone, al shto dalje teche sve mi se manje dopada.

off
Kimi je promenjiv po kishi, kad je suvo stvarno razbija, al po kishi nikad se ne zna, a o taktici necu da pricham vidi se da Ros Brown vishe nije tamo. Webber je bio solidan na pochetku okrenuo se i onda ih pola pobilazio pa se o5 okreno ***a traction control :d. Hamilton mi je bio bash simpa na pochetku proshle sezone, al shto dalje teche sve mi se manje dopada.
off
Sta onda reci za barikela?:D
Znam, ferarijevcima je bio simpa, sad vishe nije, iako decko kida kako vozi.:)

off
Sta onda reci za barikela?:D
Znam, ferarijevcima je bio simpa, sad vishe nije, iako decko kida kako vozi.:)

off
Meni je bash bilo drago za Barikela, dobra voznja plus dobra taktika i evo rezultata. Ja josh nisam zaboravio nemachku 2000te i onu pobedu, startovao sa 18tog mesta i stigao do prvog, ne moze svako to da uspe.

off
Meni je bash bilo drago za Barikela, dobra voznja plus dobra taktika i evo rezultata. Ja josh nisam zaboravio nemachku 2000te i onu pobedu, startovao sa 18tog mesta i stigao do prvog, ne moze svako to da uspe.
A ja nisam zaboravio Japan 2005, i pobedu Kimija poshto je krenuo sa zadnjeg mesta.:D I to po suvom. :)

Poslednja izmena:
evo stiglo mi je napajanje na šljaku i kao što vidite ima 5 god garancije:banana:
07072008(003).jpg

ali izgleda da nije bio problem do napajanja već do same kartice,zapao mi je primerak koji ima problem sa overheatingom i koji sa idle temp od 50c za manje od minut dođe do 115c i zato se gasi,znači uopšte nije ni bilo do napajanja :wall:
eto dobrog razloga da probam hd4870:D

ali izgleda da nije bio problem do napajanja već do same kartice,zapao mi je primerak koji ima problem sa overheatingom i koji sa idle temp od 50c za manje od minut dođe do 115c i zato se gasi,znači uopšte nije ni bilo do napajanja :wall:
eto dobrog razloga da probam hd4870:D

I HD4 serija se greje poshteno ako je single slot hladjnje, ali uvek moze da se stavi neki Zalman na karticu i reshi problem pregrevanja.

ma jok ja bi reklamirao i trazio dve gtx260 za SLI kao kompenzaciju :p

ma nije mi frka i da mi zamene gtx280 samo da radi normalno,znate koja je milina igrati krizu 40+fps :D ma sačekaću ja još malo da se pojavi više proizvođača a ovaj gigašit zaobići u širokom luku...

uspeo sam da zamenim ovaj gigašit za xfx,videćemo ako se i ova bude pregrejavala nikad u životu neću uzeti nvidia grafičke kartice

I sta bi?:D Kako pici nova grafulja? 'oce 'l biti sta od tih testova?!;)

pa još ništa,u toku dana mi stiže xfx model pa prvo da proverim dal će da radi kao ringla:d ako se opet ponovi prelazim na ati:trust:

evo je, nadam se da neće biti istih problema jer xfx je ipak ozbiljnija firma...
08072008.jpg

karta je definitivno bolja od gigašita,znači u svim igrama osim krize varira 86-91c u krizi ide i do 100-102 ali ne dolazi do pregrevanja jedino sto ima malo stuckanja,eto to je što sam do sad zapazio... pa nije za đabe xfx :banana:

karta je definitivno bolja od gigašita,znači u svim igrama osim krize varira 86-91c u krizi ide i do 100-102 ali ne dolazi do pregrevanja jedino sto ima malo stuckanja,eto to je što sam do sad zapazio... pa nije za đabe xfx :banana:

imas li jos uvijek chief-a 550w? ako imas 'ajd' ubaci ga u masinu i prati unimerom (pod uslovom da ga imas, a i kao ga nemas pretpostavljam da ga mozes kupiti :D, kad si vec uzeo 280-ku) napone pod load-om - i ja stavljam 10e da ce da izdrzi tu konfu...:p

imas li jos uvijek chief-a 550w? ako imas 'ajd' ubaci ga u masinu i prati unimerom (pod uslovom da ga imas, a i kao ga nemas pretpostavljam da ga mozes kupiti :D, kad si vec uzeo 280-ku) napone pod load-om - i ja stavljam 10e da ce da izdrzi tu konfu...:p

već prodato

Eh Splintere sad smo mu vec 20e duzni :mad: :D

jok :D, u ovom slucaju bi on nama bio duzan po 10e... steta sto je napajanje vec otislo....

@ tomasbg

ako slucajno mozes doci do chiefa na 2-3h bilo bi extra, samo da malo provrtis testove i utvrdis da nam dugujes po cenera...:p

Vrh Dno