Hvala obojici! :wave:
@Illidan, u prirodi malkice bolje izgleda ova siva, mada si u pravu, jedno all black farbanje bi mu dobro doslo, nisam hteo sada s tim da se zezam jer bih morao i masku da farbam, a ona je plasticna, pa ne znam kako bi se boja primila, tako da ce to sigurno da usledi.
Sto se napajanja tice, dok je u garanciji ne pipam nista! :d
Nit se vise isplati farbanja niti je bolje. Dakle, powder je jeftiniji, nema smirglanja, lepse, trajnije...A koliko ti je farbe otišlo?
Pitam zato što me interesuje da li se više isplati farbati ili nositi na powder-coating.
Edit: Mislim i na farbu i na prajmer.
A koliko ti je farbe otišlo?
Pitam zato što me interesuje da li se više isplati farbati ili nositi na powder-coating.
Edit: Mislim i na farbu i na prajmer.
Sa tim nick-om i tim avatarom a nemas kola 😀 Sala mala
Inace lepo odradjen mod... lepo i chisto...nista preterano. Bas po mom ukusu :wave:
Pazi, Valjevo je mali i propao grad :d pa ima par ljudi koji radi powder coating.😛@garson, pa da zvanicno je veliki grad, to sto je propao to nema veze :d Znam da je neki moj prijatelj nosio TA pecku na plastifikaciju, ali da mi je rekao da se vise isplati da je ofarbam (TA pecku :d) , za drugi neki primer ili slucaj nisam cuo.
Bravo, lepo izgleda!!!
ps: ako ti netreba svaki kavez za HDD, mogao bi da mi poklonis jer bi voleo montirati svoje hardove tako u chiftec DA...
Hvala! 🙂 Nema kaveza u ovom Chieftecu samo, klizece one plastike sa obe strane.
@garson, pa verovatno i ovde ima bar dvojice koji to rade, ali stvarno ne znam ni koga da pitam gde su i da li postoje? 🙂
izvini ja sam pogresno napisao...meni treba taj deo gde ubacis hardove. ionako ne koristis toliko hard diskova, dali si razmisljao da ibacis pola tog celika zbog bolje ventilacije?
Ma daj choveku shta si se stisO! 😀 :wall:
svaka cast!
kako si sekao stranicu tj cime?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari