Šta je novo?

Chieftec DX-01 MOD

Svidja mi se ovo belo ovako u prirodi ali u kucistu mi ne izgleda tako dobro... Bolje mi izgleda black varijanta :)

pa npr ako neko nije iz bg ili ns:

-ako je kuciste tezak nekih 5-6kg, dok upakujes to ce biti 10kg izracunaj koliko kosta transport
-powdre coating +1000din

i na kraju opet moras da platis transport, sve ukupno kosta ~2000din ako ne i vise...pitanje je samo koliko ce trajati home made farbanja a koliko powdercoating...

~400dinza vs ~2000dinza...

Ja nisam ni iz BGa ni iz NSa. ;) Iz Valjeva sam, i znam tamo bar 2 coveka koji to rade. :)

Kad pricamo o ceni, treba uracunati smirgle i smirglanje, meni to cimanje vredi daleko vise od pomenutih 2000 dinara. Ovako, odneses na peskarenje pa na powder coating i zavrsio si. :)
A rezultati bolji od farbanja sprejem.;)

Poslednja izmena:
@ostoja88
U belo kućište bi legao k'o budali šamar, a kako mogu da vidim belo ulazi u modu... Phantom, Midgard White Knight, CM 690 White, sve ih je više.

@garson
Sve si rekao.

Poslednja izmena:
Pa ne znam,video sam par slika(mislim kod nekog nemca) i nije mi nesto dobro izgledalo ali mozda da je malo drugacije uradio... Inace ovako sam cooler mi brutalno izgleda :)

bljack, bolje all black, ovaj littlesnowwhite meni ne svidja...ali taj vodeni blok bolesno izgleda, lepo lepo!

mozda glupo pitanje, dali bi mogao da ofarbam USB stick sa powdercoat-om? :trust:

USB stik bi se istopio u peci jer se lepi farba za metal pri enormno visokim temperaturama. Kada se radi plastifikacija sva guma,plastika itd sa kucista mora biti uklonjena.

Update :)

PjtXH.jpg

3mAIH.jpg

i6fLD.jpg

lepe nove komponente, ali uradi malo bolji cable managment kad vec imas isecene rupe na zadnjoj ploci ;)

24pin mi nazalost ne staje iza jer ima jaaaako malo mesta :( 6pin od graficke me mrzelo da provlacim jer je ta grafa samo privremeno bila tu,vec je nema... :d

ajde, ajde.. potrudi se malo vise... cim sam ja uspeo da ga smestim, mozes i ti, nece nista da mu fali ako ga malkice nategnes ;)

btw... slikaj ventilatore koje si ugradio sa prednje strane, zanima me tvoje resenje ;)

poz

Prilozi

• Slika.jpg
    Slika.jpg
    59.2 KB · Pregleda: 127
Poslednja izmena:
Au,sad si me naterao da se mucim :D Napred su mi scytche slimovi montirani u masku ;) sad cu da potrazim sliku neku da li imam pa cu okaciti ;)

inace... lepo si ga odradio :)

Evo ovde se najbolje vidi...

NMBzx.jpg

hvala za fotke... sad mi je jasnije... super!

sve se nesto kanim da okacim ceo proces modovanja, videcu veceras pa da se upoznaju dva brata :) :)

inace, moram malo da te mucim, i ti si mene "naterao" da poradim na prednjim ventilatorima, svidja mi se tvoje resenje ;)

Poslednja izmena:
Ajde ajde,dobro izgledaju finalne slike :)

Ona prednja maska ima tacno sine za 12-ke samo ih uglavis tamo i stoje bez ikakvih srafova ili bilo cega ;)

hvala za fotke... sad mi je jasnije... super!

sve se nesto kanim da okacim ceo proces modovanja, videcu veceras pa da se upoznaju dva brata :) :)

inace, moram malo da te mucim, i ti si mene "naterao" da poradim na prednjim ventilatorima, svidja mi se tvoje resenje ;)

Brate daj fotke da vidim kako si nategao te kablove :d, inace perfektno odradjeno koliko sam video na ovoj slici daj jos daj jos:-devil-:

Vrlo vrlo vrlo lepo odradjeno. I ja imam slicno kuciste, kvalitet je vrh, i ja sam napravio neki mod, ali nemam fotoaparat :( koliko si platio za komplet worklog?

Nadji nekog obavezno s fotoaparatom ;)

Nazad
Vrh Dno