techone
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 18.08.2020
- Poena
- 85
Moja oprema
- Pristup internetu
- Optički internet
Pa ne mogu povecat fee mogu smanjit vec je flexmajner izbacio podrsku za MM sutra ce kad bude provaljena zastita neko izbaciti sa 0% fee, a ako si video tabelu MM plotovi su 4-7% manji od buducih zvanicnih plotova (jer plotovi zvanicni postoje ne postoji harvetser za iste i podrska za GPU) zato nema logike i da se pojave BB plotove na farmovat MM jer donose viseKo ima odgovarajuci plotter (da se ne haba ssd) dosta rama nema razloga da ceka, brzo moze da se napravi sve (u odnosu kako je bilo na pocetku), a kada zvanicni ploter izadje da se eventualno prebaci na njega, opet “velikom” brzinom. Mene odbija fee na ne zato sto je veliki nego zato sto sutra mogu da kazu e sada je drugacije a nemam bas ploter sa brdo rama da mogu relativno “jeftino” i efikasno ponovo pravim od nule. Tako da cekam official.
U svakom slucaju je dobro sto se sve ovo desava i sto se pojavljuju ovakve opcije.
Kako mislis da nemas s amax spenom kompresije staje ti tacno 48% vise k32 plota na HDD samim tim zarade se gleda po broju plotova jer je svaki K32 plot racuna kao 102/110G a na HDD on zauzima od 68-80G i stedi prostor tebiMi kao miner-i nemamo nikakav benefit od ovog.
Ja upravo plotujem poznanicima ne kosta me skoro nista tako da mogu da im odradim po ceni po kojoj ce ulozeno povratiti za 2 meseca a nakon toga imaju do 48% vecu zaradu