Fala!Da, radi sve normalno.
Chia uvela CAT1 standard (chia asset token) i trenutno se dele razni tokeni na discord ili twitter,airdrop ili kupovinom,takodje pocela i pretprodaja nft-ova.Može neki novi info o Chia ? Ima li nekih novosti ? Da parafraziram kolegu; "Tema nešto nije aktivna, šta se desava, da li su svi napustili Chia farmovanje?"
I mene isto zanima 😁Može neki novi info o Chia ? Ima li nekih novosti ? Da parafraziram kolegu; "Tema nešto nije aktivna, šta se desava, da li su svi napustili Chia farmovanje?"
Najbolje pitaj na njihovom discord serveru,sumnjam da ovde iko farmuje silicoin (ili forkove uopste).Imam problem sa Siliconom (SIT) forkom nece da se sinhronizuje, ostali rade bez greske. Ako neko ima ideju za pomoc slusam?
Koja verzija client-a? zadnja?Kad smo vec vratili temu iz mrtvih imam dva pitanja:
1. ima li neko problema sa sinhronizacijom - nod mi svakih par sati prestaje sa radom i moram da ga restartujem. I to je vec dve nedelje tako.
2. vrv zbog toga mi Space Pool prikazuje da farmam sa upola manjim brojem plotova nego pre.
Zadnji HD sam dodao pre 6 meseci i sve je radilo bez problema do pe 15 dana. Sistem i DB je na SSD-u i ima jos oko 200 GB slobodno. Planirao sam da sledeci vikend rastavim farmu i ocistim sve od prasine i ako ne nadjem resenje za problem brisem sve i sync od 0.
Koja je platforma? Ovih dana je dust storm možda to utiče.Kad smo vec vratili temu iz mrtvih imam dva pitanja:
1. ima li neko problema sa sinhronizacijom - nod mi svakih par sati prestaje sa radom i moram da ga restartujem. I to je vec dve nedelje tako.
2. vrv zbog toga mi Space Pool prikazuje da farmam sa upola manjim brojem plotova nego pre.
Zadnji HD sam dodao pre 6 meseci i sve je radilo bez problema do pe 15 dana. Sistem i DB je na SSD-u i ima jos oko 200 GB slobodno. Planirao sam da sledeci vikend rastavim farmu i ocistim sve od prasine i ako ne nadjem resenje za problem brisem sve i sync od 0.
DB je V1 ili V2?Kad smo vec vratili temu iz mrtvih imam dva pitanja: