Šta je novo?

Chemu vam sluzi racunar?

pa odlicno skuplja prasinu muziku filmove a niigre mu nisu strane
nervira stoji otvoren pa ubija komarce paukove itd,

za ubijanje dosade (net+igranje+filmovi+muzika+programiranje)

Muzika ( posebno kad dodje derbi, tad se pustaju malo glasnije navijacke pesme :D ),filmovi, normalno igranje i sve ostalo sto mi treba u datom trenutku...

Malo za posao, više za zabavu... Office, Internet, prebacivanje materijala sa fotoaparata i kamere, obrada video i foto materijala (porodične potrebe) povezivanje sa telefonom, gledanje filmova, slušanje muzike...

Poslednja izmena:
Рачунар користим искључиво у племените сврхе
(вучем музику са мреже и смејем се вашим коментарима) :)

Uglavnom za net, muziku filmove, u zadnje vreme se nesto slabo igram.

igre(nesto sam ih zapostavio u zadnje vreme, ne znam sta mi bi :d ) , filmovi(ne znam sta bi bez filmova) , net , muzika...delove mi ne placa tata vec se sam krpim kako znam i umem, ku*chenje ne...zbog slabije masine, ipak nisam svemoguc :D , posao ne, znaci generalno zbog zabave :banana:

na prvom se radi i radi a na ovom sa koga pisem ..... download, mjuza i poneka igra :D

Kako cemu? Pa cemu jos moze da sluzi osim da se takmicis sa komsijom ko ce da ih ima vise i ciji ce da budu bolji? Salu na stranu, veliki sam kolekcionar recimo za sada nekih 2.5TB hddova i mozda par hiljada vec recnutih dvd-ova u nedostatku para za nove hardove. Skraceno racunar je osnovna stvar u zivotu tj u jedini nacin na se radi neki posao a racunar bez interneta ne vredit nicemu osim gubljenju vremena.

Za posao i za mozda prebacivanje filmova na mob.

Studije(etf u Nisu), posao(vise), net(dosta), muzika(manje), filmovi(cesce) i CS+WC (ponekad, ali retko)

Nazad
Vrh Dno