Šta je novo?

Chemu vam sluzi racunar?

Posta, internet, igranje(sve manje nazalost), filmovi, ponekad pomogne da se dodje do nekih para, a uglavnom ih guta nemilice.

Satelit, muzika, privatan posao (protel), filmovi i naravno, da ne zaboravim, najvise sluzi za povecavanje racuna za struju :)

3d, web design, download, filmovi, muzika, net...

Trenutno moja konfa kuci cezne zamnom. U tolikoj sam guzvi da jedino shta radim kuci na kompu je to da pustim radio ili neku ziku i legnem da spavam. Mozda ako imam vremena neki filmic odgledam i naravno ako sam slobodan nedeljom malo se igram.
Znaci na poslu radi i zaradjujem...

Ma brate za sve mi sluzi, a najvise za igranje. :)

Meni sluzi za Racunanje... :D :type:

Muzika,Internet(mIRC,mp3 download :)),Igrice,Filmovi,ovim redosledom,znaci,multimedia user :D

Kod mene sluzi za ubijanje vremena :p

Sluzi za Igranje, Lektiru, Filmove (nesto slabije), Download (takodje nesto slabo)...
Stampanje, Skeniranje, Muziku (ovi kX drajveri su cudo!), itd.

Jednom reciju za sve!

Ja zaista i ne znam zasto imam racunar, mislim da mi je to droga navukao sam se :)

kucni-ISKLJUCIVO za igrice i filmove.
na poslu- za servisiranje (evo bas skidam bios za neku nesrecnu tualatinku) :smoke:
Na kucnom racunaru MORA da bude dobar 3d i MORA da bude vivo.
Na poslu MORA da bude dobar internet i MORA da bude acrobat reader :type:

MS Office,Photoshop,Corel Draw,Uchenje rada u 3FS maxu i uopshte 3dmodeling ,Igre,Internet Uglavnom shta zatreba ;)

Uglavnom za igrice.
Znam da sam mator, ali sta cu kad volim da se igram.

Za sve po malo. Komp mi je prvi uredjaj za muziku, pa samim tim i moja mala bazu muzike u kuci, za ucenje i ispitivaje (sta sve moze da izdrzi itd...), za internet, crtanje projektantskih crteza i naravno sve sto moze da uradi on radi za mene....

Najvise za Internet i aplikativan softver pa onda Multymedia pa nakraju games

heh na poslu standardne aplikacije (original naravno :p) corel photoshop office...

kod kuce net igre mjuza filmovi

Meni za mail :p

grab, grab DVD....rec, rec DVD ..malo surfa i muzike...

Uglavnom za zgrtanje para ali naravno i za multimediu posto u sobi vise nema mesta za bilo kakav tv/hi-fi/ itd.

prvenstveno za muziku (ne slusanje, vec komponovanje). cubase, vst instrumenti....

a pored toga, naravno, za sve one standardne stvari: net, filmovi, igre, photoshop, office...

Kada malo bolje pogledam ne izgleda lose u prostoru :D :D

Meni računar služi kao digitron. :)

Pa ja moram reci da mi sluzi za sve i svasta. Od posla do zezancije. Od dolaska jeftinih DVD-ova filmova i serija nikad visa tako da sluzi i za rekreaciju. Sada umesto TV-a vise koristim neki divx za rekraciju

Za povecanje dioptrije.

Računar mi služi uglavnom za kućne poslove...usisavanje, pranje, sušenje, peglanje, pripremanje hrane i popunjavanje tiketa za loto :d

2 rachunara, jedan za posao [GFX], a drugi za igre i net. Sad treba da kupim neku p3 kantu za bg wireless :)

Poslednja izmena:
igre , filmovi , net , muzika...ma sve bre...:)

Nazad
Vrh Dno