Jedno od najinteresantnijih iskustava koje sam doziveo je Bayernov transfer bid od nekih 15 mil evra za golmana Gino Coutinho-a. potpuni anonimus sa prilicno losim ocenama doveden u modenu da bude rezervni golman... Jednu tekmu branio(ne secam se ni kako je branio... cini mi se nista posebno, valjda 8 od 10 suteva u okvir...). Naravno da sam ga prodao i obnovio pola tima za te pare 🙂.
Formacija koju preferiram oko 4-5 meseci je
O O O---> O
O O O---> O
O O O--->
(bez golmana) dva od tri DMC-a imaju markaciju na protivnicke krilne igrace. Treci igra zonal. Ukljucen im je long passing, hard tackling i run with ball.
Tri AMC-a , passing direct, centre, long shots, try cross ball i jedan free role.
FC-ovi imaju parametre taktike 3-5-2 attacking, znaci jedan od nih se konstantno vraca u odbranu i pomaze(idealan za ovu poziciju je Mark Viduka, dobar je i Savo Milosevic). Drugi FC ima ukljuceno run with ball, cross ball, try through balls. Idealan Landon Donovan ili Jermaine Deffoe.
Sve igrace koje sam imenovao scoutovao sam u CM 01/02. A tako bih se rado dohvatio npr. 99/00 verzije, zbog nekoliko igraca koji su sada afirmisane zvezde a tada su bili anonimusi...
Javljajte se, postujte taktike, transfere, trening setove.
pozdrav