ja sam letos uzeoEvo da ponovim da ovaj model radi odlično:
Pogledajte prilog 411097
Rotiranjem ovog slavina izlaza prema desno, da dođe ravno ispod cele armature, prebacujete vodu da ide na tuš.
I ide na tuš sve dok slavina izvod ne vratite pravo, kako je sada na slici.
Odlično rešennje.
naravno, i treba da prilagodis tvojim potrebama.Ma promenicu lavabo ako treba, samo da ne mora covek da cuci dok se umiva...i da moze i da se flasa vode napuni. Znaci moze, hvala!
Hvala svima!^I gledaš model sa 2 cevi tj slavinu namenjenu za veliki bojler.
Evo i ja sad renoviram stan i bas gledam Rosanove usponske tuseve. Takodje mi je bojler dalji nego sto je prvobitno bio u stanu, sad je 3 metra udaljen.ja sam letos uzeo
137352 - BATERIJA ZA TUŠ KADU SA USPONSKIM I RUČNIM TUŠEM I IZLIVOM
baterija za tuš kadu sa usponskim i ručnim tušem i izlivom / jednoručna baterija / montaža na zidwww.rosan.rs
Jedino sto je za neke prekomplikovano i sto je daleko bojler pa sam trebao uzeti termostatsku![]()
Za rucni tus je ok, ali ako ide na taj gornji tus treba malo vise vremena da se pogodi temperatura, prvo bude hladna, pa vruca, pa hladna, pa vruca i obicno nas i mrzi da koristimo taj gornji tus, ali kad se podesi temperatura bude zgodna stvar.Evo i ja sad renoviram stan i bas gledam Rosanove usponske tuseve. Takodje mi je bojler dalji nego sto je prvobitno bio u stanu, sad je 3 metra udaljen.
Da li moze neko objasnjenje zasto bi termostatska bila bolja u tom slucaju? Oduvek sam bio misljenja da je sigurnije uzeti standardnu jednorucnu slavinu jer manje stvari moze da se pokvari...?
Klasična slavina, termostatska bi verovatno bila bolja za gornji tuš.Za "gornji tus" mislis na tus ruzu? I celu situaciju koji si naveo se desava sa termostatskom, ali ne i sa klasicnom jednorucnom slavinom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari