Man at arms
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.01.2002
- Poena
- 619
ako nekoga ne mrzi nek napise cene svim modela Ti u markama i ako neko zna gde mogu svoju graficku zameniti+doplatu za GF3?
Amon_Ra je napisao(la):Sto kaze filipenko sacekaj Ti4400, i ja imam GTS i ne pada mi napamet da uzimam GF3.
filipenko je napisao(la):Bas me zanima sta igras ispod 1024 ili 1152*864 i 32 bita ?![]()
MAD_MUzzY je napisao(la):Ja cu da ti kazem ! NISTAizguraj 30+ FPS u Wolfu npr. sa GTS-om, ili Jedi-u!
Ne znam kolika ce cena biti za gf4 4400 ali po meni najbolje bi bilo uzeti gf4 4200 ili gf3ti500
filipenko je napisao(la):Ma sta ce ti. Uzmi GF4 Ti 4400...Ti imas GTS kao i ja, strpi se malo, isplatice ti se...
Bas me zanima sta igras ispod 1024 ili 1152*864 i 32 bita ?
Iskuliramo malo dok padnu cene i to je to
intel je napisao(la):ma Rade je majka...samo cekam da im padne cena i ovde kod nas i odma bez razmisljanja uzimam neki 8500...Apsolutno BEST BUY
filipenko je napisao(la):Ti si vidim ljubitelj best-buy aranzmana i zato drzis Intela
P.S. narvno da nece uskoro da padaju nesto mnogo cene ali da li ti mislis da ce uskoro nesto doci sto ce biti toliko hardverski zahtevno da nece moci da se pusti na GTS-u i nekom Atlonu XP barem u 1024 ?
Naravno, mozda ti pretpostavljas da Atloni ne mogu da pariraju Intelu po performansama...
Pozdrav :wave;
intel je napisao(la):pre neki dan sam bas drzao (i probao naravno) GAINWARD GF4TI4400...veruj mi ne zelis da znas koliko kosta...i ne verujem da ce ta cena da padne (nesto mnogo) u skorije vreme (barem kod nas)...
student je napisao(la):Ne manja od 340€...
Pozdrav!
byMaX je napisao(la):Sto se Gainwarda 4400 tice, samo da znate da on isto ide kao i MSI - do 330/700 (da sam gurnuo bios od 4600 modela) isao bi sigurno i solidno vise... mozda i do 730-740.MHz za memoriju... Slika je jos bolja nego kod MSI-ja... Fenomenalna kartica...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari