Šta je novo?

cene GF3..

Man at arms

Čuven
Učlanjen(a)
20.01.2002
Poena
619
ako nekoga ne mrzi nek napise cene svim modela Ti u markama i ako neko zna gde mogu svoju graficku zameniti+doplatu za GF3?

Ma sta ce ti. Uzmi GF4 Ti 4400...Ti imas GTS kao i ja, strpi se malo, isplatice ti se...
Bas me zanima sta igras ispod 1024 ili 1152*864 i 32 bita ? :D:D:D
Iskuliramo malo dok padnu cene i to je to

GF3Ti200 se krecu oko 200 eura.... bez poreza... mozes da se iscimas i uzmes za 210, ako neko da za cache...

Sto kaze filipenko sacekaj Ti4400, i ja imam GTS i ne pada mi napamet da uzimam GF3.

Amon_Ra je napisao(la):
Sto kaze filipenko sacekaj Ti4400, i ja imam GTS i ne pada mi napamet da uzimam GF3.

Bas tako. To je za MX-evce (tj. miksevce :)) koji nisu hteli da dodaju jos 70-100 Dm-a za GTS svojevremeno...:D
Zato mi imamo jos 9 meseci-godinicu fore...

MAD_MUzzY je napisao(la):
Ja cu da ti kazem ! NISTA :D izguraj 30+ FPS u Wolfu npr. sa GTS-om, ili Jedi-u!
Ne znam kolika ce cena biti za gf4 4400 ali po meni najbolje bi bilo uzeti gf4 4200 ili gf3ti500

Ma GF4Ti4200 (64MB DDR-a) je nameOfTheGame!!
Sa cenom koja ce biti tu negde oko 150 amerikanaca, tesko da moze biti bolje kupovine za igracku populaciju koja nema za bacanje cc350USD na zivotinje poput GF4Ti4600 ili stotinjak manje za 4400.

O Gf4MX karticama ni netreba razmisljati.

Hmm da kupiti sada GF4 MX je isto sto i baciti porshe i uzeti trotinet :)

hm

ma Rade je majka...samo cekam da im padne cena i ovde kod nas i odma bez razmisljanja uzimam neki 8500...Apsolutno BEST BUY

filipenko je napisao(la):
Ma sta ce ti. Uzmi GF4 Ti 4400...Ti imas GTS kao i ja, strpi se malo, isplatice ti se...
Bas me zanima sta igras ispod 1024 ili 1152*864 i 32 bita ? :D:D:D
Iskuliramo malo dok padnu cene i to je to

pre neki dan sam bas drzao (i probao naravno) GAINWARD GF4TI4400...veruj mi ne zelis da znas koliko kosta...i ne verujem da ce ta cena da padne (nesto mnogo) u skorije vreme (barem kod nas)...

Re: hm

intel je napisao(la):
ma Rade je majka...samo cekam da im padne cena i ovde kod nas i odma bez razmisljanja uzimam neki 8500...Apsolutno BEST BUY

Ti si vidim ljubitelj best-buy aranzmana i zato drzis Intela :D
P.S. narvno da nece uskoro da padaju nesto mnogo cene ali da li ti mislis da ce uskoro nesto doci sto ce biti toliko hardverski zahtevno da nece moci da se pusti na GTS-u i nekom Atlonu XP barem u 1024 ?
Naravno, mozda ti pretpostavljas da Atloni ne mogu da pariraju Intelu po performansama...:)
Pozdrav :wave;

E a gde bi mogao da nadjem 8 GTS-ova.....treba mi za igraonicu, pa ajde da en budu MX-evi.......a Ti su skupi za tu delatnost

Pozdrav!

Re: Re: hm

filipenko je napisao(la):
Ti si vidim ljubitelj best-buy aranzmana i zato drzis Intela :D
P.S. narvno da nece uskoro da padaju nesto mnogo cene ali da li ti mislis da ce uskoro nesto doci sto ce biti toliko hardverski zahtevno da nece moci da se pusti na GTS-u i nekom Atlonu XP barem u 1024 ?
Naravno, mozda ti pretpostavljas da Atloni ne mogu da pariraju Intelu po performansama...:)
Pozdrav :wave;

za tvoju infomaciju imam Athlon XP i EPOX 8KHA+ u masini...puno pozdrava ;)

intel je napisao(la):
pre neki dan sam bas drzao (i probao naravno) GAINWARD GF4TI4400...veruj mi ne zelis da znas koliko kosta...i ne verujem da ce ta cena da padne (nesto mnogo) u skorije vreme (barem kod nas)...

Ajde reci koja je cena, bas me interesuje.

Zbog onog Muzzy-jevog leadtek-a, plasim se da uzmem GF3Ti200 koji nude Student i Gedza/Simpson... Ne kazem da je losa kupovina (cena je odlicna, a leadtek je kvalitetna karta), ali ako se Muzzy-jev GF3 onoliko greje na defaultu - pitam se da li bi onaj Leadtek GF3Ti200 isao i do oc granica mog MSI-ja... BTW, ja i dalje mislim da je Leadtek za gamera bolji izbor, ali jedino ako moze da ide na 220/500 bez ikakvog dodatnog hladjenja... Cak bih i vise dao za takav primerak......

Sto se Gainwarda 4400 tice, samo da znate da on isto ide kao i MSI - do 330/700 (da sam gurnuo bios od 4600 modela) isao bi sigurno i solidno vise... mozda i do 730-740.MHz za memoriju... Slika je jos bolja nego kod MSI-ja... Fenomenalna kartica...

Nemam ja GF3 Ti200, barem ne jos uvek... Nisam ni oglasavao. Ako stigne, bice to Prolink sa 128MB...

Pozdrav!

Inace, znas i sam koliko Leadtek ima bolju sliku od MSI-a... Probaj u 1280x1024 u 100Hz ili u 1600x1200 u 85Hz, naravno 32bit, pa ces da vidis! Msi GF4MX440 ima veoma losu 2D sliku - provereno na 3 razlicite/iste karte!

Pozdrav!

PS. Ne znam kakav je MSI na GF3 polju po pitanju 2D prikaza, nemam predrasude, ali dosadasnje iskustvo mi govori da je MSI imao najlosiji 2D od svih brand-name karti u svojoj klasi NV cipa!

byMaX je napisao(la):
Sto se Gainwarda 4400 tice, samo da znate da on isto ide kao i MSI - do 330/700 (da sam gurnuo bios od 4600 modela) isao bi sigurno i solidno vise... mozda i do 730-740.MHz za memoriju... Slika je jos bolja nego kod MSI-ja... Fenomenalna kartica...

slozio bih se studentom. MSI jednostavno ne moze da se meri sa drugim karticama drugih brand proizvodjaca jer je 2d odvratno los.

U dungeon Siege-u fps mi se krece oko 23-4, moram biti iskren...ali pitanje je kako bi islo sa drugim procesorom jer imam obican Duron 700 i plocu koja nesto slabije radi sa AGP-om...
Poz Muzzy :wave;

Vrh Dno