Maul je napisao(la):Pa da, evo ja sam pre desatak dana pazario Diablo 2 plus LOD u Merkatoru za 843 din po kompletu, tako da sam dobio 4 diska za 1686 din
![]()
Ta igra mi je prirasla za srce, i jednostavno hocu da imam original, a brate ocu imalo da ga opletem na B-Netu.
Licno ne vidim zasto je no-cd nelegalan po definiciji. Ja uglavnom i za igre koje sam kupio stavim no-cd ako postoji cisto zato sto me mrzi da se cimam i ubacujem diskove bilo fizicki, bilo u virtual drive.borab je napisao(la):Mislim da bi piraterija ipak bila da si naveo ko razbija doticnu i gde da se nadje nocd, a ovako spada samo u domen fantazije. ,)
Ti kad klikneš na accept u licence agreementu, koji dođe uz igru, složio si se da nećeš raditi "reverse engineer the Software, derive source code, or otherwise attempt to reconstruct or discover any underlying source code, ideas, algorithms, file formats, programming or interoperability interfaces of the Software". Tako da jeste nelegalan.Dandy je napisao(la):Licno ne vidim zasto je no-cd nelegalan po definiciji. Ja uglavnom i za igre koje sam kupio stavim no-cd ako postoji cisto zato sto me mrzi da se cimam i ubacujem diskove bilo fizicki, bilo u virtual drive.
E pa zbog ovakvih gluposti i dalje podrzavam crack-ovanje igaraVoodoo_NBGD je napisao(la):Ti kad klikneš na accept u licence agreementu, koji dođe uz igru, složio si se da nećeš raditi "reverse engineer the Software, derive source code, or otherwise attempt to reconstruct or discover any underlying source code, ideas, algorithms, file formats, programming or interoperability interfaces of the Software". Tako da jeste nelegalan.
Pa čekaj, zar nije predsednik Antipiratske asocijacije filmskih distributera Milutin Ranđelović, vlasnik M-Export-Importa, ne tako davno jedne od največih kuća za pirateriju filmova u Evropi.NikName je napisao(la):A sada, kad se digla velika ujdurma oko piraterije u nasoj zemlji, tj. koji su najvise koristili piraterijske produkte ODJEDNOM postadose ljudi visokih morala, koje eto dusa boli zbog krsenja necijih autorskih prava.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari