Oseti se, ali u 3dmarku. Opet kazem, u igrama (ut2003 i starije) glavnu ulogu igra cpu, i to se najbolje vidi u ut benchu. Mada mi je ovde nelogicno da se isti rezultati dobijaju na botmch u 640x480 i 1024x768.Darko je napisao(la):E OC zavisi od karte do karte. TNT2 kada se klokuje, oseti se...
Rade8500 kada se klokuje moze da se oseti - ali ne mora... Za TI ne znam...
Koje narastu kada se OC karta...MarkoS je napisao(la):...
Oseti se, ali u 3dmarku. Opet kazem, u igrama (ut2003 i starije) glavnu ulogu igra cpu, i to se najbolje vidi u ut benchu. Mada mi je ovde nelogicno da se isti rezultati dobijaju na botmch u 640x480 i 1024x768.
A kvalitet slike ce se najvise povecati ukljucivanjem aniso i aa, ali to opet dovodi do znacanjog pada performansama...
borab je napisao(la):Se ne dobiju adekvatni rezultati.Podignes clock gpu i video memoriji za 10% , a ukupan skor ti bude bolji za najvise 5 %. Pa cemu onda overklokovanje graficke.Samo silujes i ovako skupu karticu.
Stator je napisao(la):...
pa naravno da bi ti komp ubrzao za 10 % ti moras
1. da imas 10% brzi CPU
2. 10% GPU
3. 10% brzu memoriju
ili samo GPU dignes za 30%![]()
Treba i k...uciste za 10% i onda je pravi efekatdejandj je napisao(la):...
Treba i hdd za 10% bar!
jaksa je napisao(la):Ja nikad necu o/c svoju r9700pro
omnik je napisao(la):...
Oces, oces sinko kad dodje neki DOOM IV ili sl. a tu budes imao jedva 20fps-a u istome![]()
Da, on ce da oc pa ce imati 22.omnik je napisao(la):...
Oces, oces sinko kad dodje neki DOOM IV ili sl. a tu budes imao jedva 20fps-a u istome![]()
Freak_Power je napisao(la):Zato smatram da je UT2003 engine pogresan, bas zbog toga sto forsira CPU vise nego sto treba. Drugi primjer je UT2 engine koji je jos gori pod tim pitanjem.
.
borab je napisao(la):Se ne dobiju adekvatni rezultati.Podignes clock gpu i video memoriji za 10% , a ukupan skor ti bude bolji za najvise 5 %. Pa cemu onda overklokovanje graficke.Samo silujes i ovako skupu karticu.
morbius je napisao(la):Ala ce sada neki da me grde... :boom:
MAD_MUzzY je napisao(la):...
Ti i ne znas sta pricas ... UT2003 = UT2![]()
Darko je napisao(la):...
Nece, nece bato - on ce dati jos 600 jevreja za R450 ili R500 kada bude izasao Doom IV...
Dobro - mozda i NV50![]()
A i zasto bi?jaksa je napisao(la):Ja nikad necu o/c svoju r9700pro
jaksa je napisao(la):Ja nikad necu o/c svoju r9700pro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari