Šta je novo?

CD > MP3

Bokaco je napisao(la):
Nema leba, veruj mi!!!!!! Niko ne moze da primeti razliku na takvim zvucnicima.
Ja na malim Samsung MagicSpeaker zvučnicima (dobro, oni jesu bolji od svih piezo zvučnika) sasvim izvesno čujem razliku.

wiz011 je napisao(la):
Ja na malim Samsung MagicSpeaker zvučnicima (dobro, oni jesu bolji od svih piezo zvučnika) sasvim izvesno čujem razliku.
Pa lepo rece da su bolji, ovi moji sto stoje uz monitor su ekstra budjon, i razlika je jedva primetna i izmedju wavpack-a i mp3128.
Poz

adobe audition

Sto mislite o ovom programu za rip CD u mp4?
Kazu da je to najbolji program za audio rip?

Pa da razlika izmedju 64kbps i 128kbps je velika...jos ko ima kvalitetne zvucnike.Koriste Creative Play Center 2.Ja ga koristim.Dobar je...Mozes preko njega i da slusas mp3 fajlove.Bilo kako bilo sve sam probao od programa sve je isto...kada napravim zurku i zakacim razglas 4X400w i 8 zvucnih kutija WHARFEDALE PRO i cetiri bas bina 15" kida bre dzigericu bilo da je 64 ili 128...aj pa tako....

To znaci da ti je mnogo kvalitetan razglas... :d

koliko sam samo ulozio...sve se isplatilo....koliko para toliko zike....nije sad bas nesto extra ali dovoljno da za 30 dana ostane cisto oko 40000.Malo zurke,ali je to slaba vajda,ali zato svadbe,ispracaji....ja i buraz on klavijaturu ja harmoniku.....miksetu Dinacord PowerMate 1000 2X500W nju sam do skora iznajmljivao ali neka decurlija uzese za neko drugarsko i vratise pregorelu,ja platio popravku 40e,a oni meni ni dinara..aj pa tako.

Poslednja izmena:
imas nero, wmp 10, winamp.........

Vrh Dno