Šta je novo?

CD/MP3/USB player za auto

Jedini nedostatak ( neko je vec napomenuo ranije ) 4000ub koja meni ne smeta mnogo ali nekad ume da zatreba je sto nema random kad kliknes next vec samo kad se zavrsi pesma.
 
Ja imam isto pitanje kao Solveigo... koji je trenutno izbor playera sa USB-om?
Po NS-u ima par modela u toj ceni oko 10000 din. Ispada najjeftiniji Sony, ostalo je sve skuplje.
Sony im sada CDX GT430U model, mislim da ima par dodataka u odnosu na 410.

Da li ima jos neki izbor u toj ceni? (moze i ponuda iz BG, jer cu ici sutra, pa taman da pogledam)
 
Koja bi preporuka bila za neki low-cost model cd plejera, al' da nije bas Neo, i tako neke leve firma (~3.000-4.000din...).
Treba u Yuga nesto da metnem, a ne bih previse da ulazem. Ne treba mi ni usb ni ipod prikljucak... Bitno je da se skida plocica, da cita mp3, i da ne stuca kad predjem preko rupe :)
 
Jel neko sluchajno zna za radnju gde se josh uvek mozhe naci Alpine ida-x300? Ne mogu da nadjem ni njega a ni modele koji njega zamenjuju, jednostavno nema nichega...
 
Ma nema ga, nervir'o se i ja.
Bio u sky car pre 2 nedelje, kažu to smo imali samo u početku, neka nagradna igra, akcija, šta li... Koštao je onda 100 evra, planulo. Kažu neće dobijati više...
Jel' ima neki drugi bezu motora/cd drive-a, samo usb ulaz?
 
Jel' ima neki drugi bezu motora/cd drive-a, samo usb ulaz?

Ako sam te dobro razumeo hoces uredjaj za kola bez CD, ali mp3 USB... Imas Blaupunkt-ove modele u Tehnomarketu, imaju sa SD i Aux. Mislim da nisu svi i sa USB, ali ih ima. Pogledaj na njihovom sajtu.
 
Nazad
Vrh Dno