Pa da ti kazem, to je subjektivno, proslo mi je nekoliko kenvuda kroz ruke ove dine, nekako nije to to. Ugradio sam nekoliko komada, ruku na srce dobri su, ali kada sednem u svoj auto i pustim sonija, nekako mi odaje utisak kvaliteta... A ne da radi... nego kao zmaj, nikada, znaci nikada za pola godine mi disk nije preskocio, a da ti kazem i po njivama i sumama sam ga vozio... Kadet terenac gazi mocvare i sume 😀 by IceNe moze tako, bez mnogo razmisljanja 🙂
Zasto npr taj sony a ne Kenwood KDC-W534UGY?
Zasto da ne, ako mozes da ga nabavis, tj. ako ga ima po radnjama, ne znam nisam skoro gledao... 🙂
Reci cu da sa alpinom nisam imao vecih dodirnih tacaka, tako da ne mogu objektivno da komentarisem, ali pomalo pratim taj forum... I imam utisak da je malo izvikan. Mislim alpine.jaksa, www.fandjo.co.yu/forum, sekcija ICE...tamo ljudi priznaju samo alpine i pioneer....do 150e pioneer, preko alpine, koliko sam skontao...procesljaj 😉
Jos nesto, imao sam masu diskova u kolima, pre 3-4 meseca uzmem sebi flash 2 giga... Tada sam poceo da delim diskove, trenutno imam samo jedan u kolima :dMuka mi je od tih sto "priznaju" npr samo Nokiu i slicno.
Do 150e a i vise verovatno pioneer nema usb.
Inace, danas sam isao sa usb stickom i par pesama da vidim kako kenwood i sony prepoznaju pesme i foldere, sony (410) je ostavio bolji utisak. Cena oko 10k din.
Da se ne pretvori ovo u kocka vs tuba 😀Da dodam jos: koji ljudi, oni koji stavljaju bazuke u kola? :d
Generalno, i tuner mi znaci, ali lakoca rada sa flash diskovima je presudna, i ja imam jedan od 2gb, zena od 4gb (!) i par sitne decice od po 512mb :d . Drago mi je da je i taj aspekt (prijema) odradjen ok.
...
Slikano je sa e50 pa slika bas i nije nesto, ali se vidi dovoljno.
Zao mi je samo sto nigde nije bilo modela 414 koji je sa mat umesto srebrnom povrsinom, ali i ovo je vizuelno ok.
Ono parce ispod sonyja je deo blende koja je ispala neocekivano kvalitetna, pa se je kombinacija slozila bolje nego sto sam ocekivao.
Molim Bojann-a da okaci sliku svoje 'blende' iz Fieste :d 😀 (handmade blende)
Ma ok, ja sam rekao Pioneer za sve druge koji budu chitali ovaj topik. Da se ne zeznu kao ti pa da kupe Sony 🙂.Bojanne, kakav sad crni Pioneer? :d
Uredjaj je kupljen i ugradjen (slika okacena) a pioneer NEMA sa front usb 😉
PS. Uzasan handmade 🙂
Ja bih samo uzeo Pioneer i nijedan drugi, nikada nisam cuo nesto lose o pioneer-u.A Sony-u su laseri slaba strana,imam kuci sonyev cd plejer i zeza ga laser a nije mnogo koriscen,takodje znam jos pari ljudi koje zeza laser na sonyevim uredjajima.
Da ne otvaram novu temu jel zna neko kako u praksi funkionise bt na ovom Sony-u
http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09027146 pre svega me zanima razgovor jel to navodno moze sa Nokiama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari