Šta je novo?

Catcoin..... Kako, sta....gde......

zavisi u koliko sati, ako na coindump kada je izasao na kraptsiju onda je isao do 122 mislim cak i do 125

Imamo lažova...

Niko nista ne pise u temi iako je OK momenat za prodaju, napisem da svi znate, a ti tako. Zasto bih lagao?

@vozar.b: Mislim da je sat vremena razlike (mozda je i dva), trebalo bi da je bilo u 1:49h, 30. decembar. I da, covek je pokupovao sve redom do 0.00125, pomislio sam da ce ici jos gore, medjutim tu je stalo. Posle sam jedva ugrabio za 0.0011.

Prilozi

• cat_cr.png
    cat_cr.png
    87.5 KB · Pregleda: 117
evo ga opet na 0.00125
tako da je i moj order prosao...:d

Cim je nocas skocio diff pokupovali su sve do 0.0014, pa se posle smirilo malo. Kome je stojao "ambiciozni" order, super je prosao.

Jel slao neko ove macke skoro? Posaljem 20 macaka sa jedne adrese na drugu i evo cekam vise od 3 sata a prosla je samo 1 konfirmacija od predvidjenih 6 ??? Da li mreza nesto trokira ili je do mene ?

ja prodao sve na 0.0012

zar nije ovaj novcic forkovan?

stari ne mozes da koristis?

Pa, danas se vratio sa odmora i pokrenem wallet ( v0.8.6.1-g88e2a2e-beta) ali stoji update na 35 hours već 2 sata....Ajd reko da skinem novi kad ono "pronadjena pretnja"...to mi se ni sa jednim wallet-om nije desilo..

vrati na stari, a ovako ces da proveris da li radi update, meni tako ceo dan stojao za ltc,

pusti ga da se updejtuje (ovo pricam za stari wallet) i prevuci misa na onaj zeleni bar u dnu gde pokazuje status updejta, pisace ti na kom je trenutno bloku od koliko ukupno blokova, zapamti taj broj na kom si bloku, mrdni misa, sacekaj recimo 30sec mizes i malo duze i prevuci ponovo misa, ako se sad nalazi update na drugom bloku znaci da ti se updejtuje i moras da sacekas,

ovo mozes da probas ako neces da instaliras novi wallet koji ima pretnju, probaj pa javi

e da mozes i da zatvoris valet pa sacekaj malo i ponovo ga pokreni, nemoj odmah posle zatvaranja nego bar 1min posle,

Poslednja izmena:
Probao sam sa "starim" sve pa i besne gliste da izvodim :)d) al nije vredelo...skino sam sa ogin. sajta (sa prve strane ove teme) catcoin-0.8.7.0-win32-setup.exe, zaobišao "Smart security" i uspeo sam da uradim update. Vratio stari .dat fajl i sve radi kako treba... Zanimljivo je da u toku skidanja (gore pomenutog) .exe fajla AV ga prikaže kao opasnog a nakon (uz egzibicije) skidanja kad ga skeniram na kompu piše da je sve OK :trust:...Verovatno false alarm..ipak, hvala na pokušaju da mi pomogneš...:wave:

Da, macketine skocile 400%! :)

vidim neko prodao 0.14126047 CAT po ceni od 100 LTC :trust:

Gde kopate? Cat.cryptovalley izgleda da ne radi,.poslednji blok su nasli pre 6 dana...

^^Pre nekoliko nedelja sam kopao na cat.coinium.org . Ne znam sad kakva je situacija, ali tad su bili OK.

Gde valjate mace?

Mislim da je Cryptsy bolji...Veci volume, vise cene. Cekao sam mesec dana da materijalizujem jedan dan (prvi) kopanja tj. 570 macaka. Oslobodio sam se juce po 0.0014, ali nisam odoleo pa sam ponovo kupio malo vise nego sto sam imao po 0.0006, cekam sledeci pump preko 0.001 da prodam pa ponovo kupovina...Mnogo mi je komotnije da se zezam sa ovim jeftinim novcicima, procentualno ogromna zarada pa se osecam jako uspesnim :) Zaradu, tj razliku trosim na LTC i UNO...Standardno grejem firmu na 5MHs, kopam smece ako uspem da uhvatim prvi dan i cekam berze da se pojavi. Standardno kopam FLO i SBC, stavljam pozicije 50-100% vise od trenutnih, ako (kad) prodam za pola kupim LTC ili UNO a za ostalo ponovo to sto sam prodao kad padne cena. Na krsh valutama se standardno dnevno zaradjuje 20-30% sa 1-2h na berzi, konstantan up-down sa 5-20% non stop. Mislim da sam na ovaj nacin u poslednjih mesec dana generisao 30% LTC-a vise nego da sam kopao+imam solidnu kolicinu FLO, SBC-a i UNO-a. Ova igranka neverovatna, na btc-e vise i ne trgujem, samo cekam neke pozicije za prodaju.

Poslednja izmena:
Fina taktika, zahteva strpljenja dosta.

Smrdljivi wallet stao na 21331 block i dovidjenja i na virtuelnoj i na kojoj god masini, uvek mi zaglavi na istom mestu?
Jel propushtam nesto?
Verzija 0.8.7.0. beta
stoji na 19 hours behind vec 10 h :)
Gledam ovde
i to je taj blok, ali zasto 19 dana behind ? :(

Poslednja izmena:
^To se i meni desavalo, nije do tebe. Nisam resio problem, ne kopam vise CAT. Jedino sam uspevao da sinhronizujem ako zatvorim wallet, pa probam posle par sati. Nije neko naucno resenje, ali upalilo je za par puta kad mi je bilo potrebno da sinhronizujem.

Na krsh valutama se standardno dnevno zaradjuje 20-30% sa 1-2h na berzi, konstantan up-down sa 5-20% non stop. Mislim da sam na ovaj nacin u poslednjih mesec dana generisao 30% LTC-a vise nego da sam kopao+imam solidnu kolicinu FLO, SBC-a i UNO-a. Ova igranka neverovatna, na btc-e vise i ne trgujem, samo cekam neke pozicije za prodaju.

Krševi su zakon. Trguješ samo sa FLO, SBC i UNO ili još nekim?

opet ja :)
wallet je zavrsio sync napokon, posle 20h rada mukotrpnog
pitanje 2, stoje mi na coinium-u neke matchke u unconfirmed vec nedelju dana?
Kako da predju u confirmed pa u wallet?
Na drugim poolovima se to odradi automatski, trebam li ja nesto da cackam?

Ne treba i ne možeš ništa.
Idi na transactions pa pogledaj iz kojih blokova su ti novčići.
Onda idi na blocks i vidi jesu li potvrđeni ti blokovi.

Ako jesu, kukaj supportu :)

Nazad
Vrh Dno