Šta je novo?

Catcoin..... Kako, sta....gde......

A sta da javljam, poslao sam pogresnu adresu :d Sad se nadam samo da ce videti oba mail-a inace odose coini dodjavola, nisu mi sudjeni izgleda :p

dobio sam i ja mejl. Poslao sam podatke. Pa kako omanu ?

Meni je poslao 11.35 mački, napravio sam 16... daj šta daš :)

meni od 79 macki vratio na novcanik 46.

Poslao sam sinoc bio adresu za doge. Uglavnom, provalio je i pitao da proverim adresu i onda je video drugi mail i poslao mi je 131/220. Sad imam 131 macku vise nego sto sam se nadao :d
Nije ovo ni tako katastrofalno ispalo ali malo mu je glupa fora sto nas krati ovoliko.

Od blizu 100,vraceno 61.

Koliko sam racunao oko 40% je pojedeno svima. Izgleda da su odredjenu kolicinu novcica ukrali hakeri pa covek vraca sta je ostalo. Nisam ocekivao uopste da dobijemo ista tako da je ovo jos i ok ispalo.

Al sam se poigrao tamo na berzi, navukao sam cenu sa 0.0066 na 0.00764 za pola sata i istovario sam ono sto imam. Neko kupuje dosta pa kome odgovara neka se izruci ;)

kome je ostalo CAT ova nek razmisli o prodaji po ovoj trenutnoj ceni od 0.00099

cat izaso na kraptsiju pre 15 min!!!

ako depoziti opet ne kilave po 10+h etto vam cena

Poslednja izmena:
cat izaso na kraptsiju pre 15 min!!!

ako depoziti opet ne kilave po 10+h etto vam cena

ma naravno da nece, kao sto nije ni sa doggyjem
OSTANITE na coindup, da vam novcici se ne zarobe u prometu po 10sati, cepajte tamo da se ne za****te ko ja sa doggyjima sto sam sve poslao na shitsy

Poslednja izmena:
catovi idu za 0.005 na cryptsy a ja poslao na coinedup i jos nisu stigle :(

uf to je extra cena, evo i na coinedup-u krenulo gore, samo mi se coinedup ne sviđa uopšte jer mi je JAKO spor :S

^Stigle su ti macke na Coinedup? Ja poslah oko 1h i videlo se za 5 minuta na racunu, ali nisam mogao da ih prodam jos 15ak minuta, sve dok nije bilo 3 konfirmacije u walletu.

a cryptsy, jel poslao neko tamo i jel mu stiglo, ako jeste koliko je cekao?
edit : ne bitno, vec su se izjednacile cene na shytsiju i conedUp
valjda je neko uspeo da uzme lovu od nasih na ovom skoku

Poslednja izmena:
Vec 3. put u poslednjih 15 sati se cena na Coinedup penje na oko 0.001 BTC. Toliko su nudili likovi po forumima i pre nego sto je CAT izasao na berzu. Bice interesantno koliko ce max dogurati u narednim danima, nocas na Coinedup sam video do 0.00125.

coinedup baguje nesto a i ultra je kilav pa pa ne mora da znaci da je toliko bio

kad si prodao?
meni od jutros (07.35h) stoji order na 0.0012 i nista do sada...:smash::D

Mozda je jedan lik platio preko cene kolicinu koju je on postavio....

Ne moze da plati preko cene jer orderi idu po redu uvek, nema preskakanja.

Nazad
Vrh Dno