Šta je novo?

Catcoin..... Kako, sta....gde......

Sad gledam na ebayu jedna macka 15$ trenutna cena na aukciji...20 nesto ponuda a jos 4 dana do isteka. Ako bude bar ova cena od 15$ lepo cemo da se oparimo. :D

neverujem da je to realna cena, mada daj boze! :D
gledam isto na ebayu 5 Feathercoina trenutna cena 2h pre isteka aukcije (ima nekoliko ponuda) 7 dolara, tako da su tamo dosta nerealne cene...
jel se ocekuje vec na nekoj menjacnici ovaj catcoin??? jel ima nekih glasina?
i jel ima negde calculator za ovo?

Poslednja izmena:
Najverovatnije ce startovati sa nekom simbolicnom cenom jer ko god ih ima, ima ih dosta, i za kratko vreme ih je iskopao. Cuvati.

Preneli cenu ltc-a jer je catcoin u stvari kopija istog. Ali to ne znaci da ce uspeti ili ici po toj ceni.

Ima li kakvih vijesti o izlasku macaka na berzu?

15$ za CAT!? Kakvo je to ludilo, pa ja sam juce mastao da ih udajem za 2$...

gde 15$ ?

Ja imam 200 i kusur macketina, vrlo rado bih ih prodao po 3e komad :)

ja imam okoo 60 i stoje mi na poolu vec 2 dana, sad da vidim koji wallet da grunem da ih prebacim

Cini mi se da ima previse ponuda za prodaju ovog novcica, svaki treci post je prodajem CATs,

Sta kazu iskusniji rudari na to ? Jel to uobicajeno za pocetak svakog novcica, ili se nesto nema mnogo poverenja u ovaj CAT coin pa idu na ono - daj sta das ???

Cini mi se da ima previse ponuda za prodaju ovog novcica, svaki treci post je prodajem CATs,

Sta kazu iskusniji rudari na to ? Jel to uobicajeno za pocetak svakog novcica, ili se nesto nema mnogo poverenja u ovaj CAT coin pa idu na ono - daj sta das ???

Nisam nešto iskusan, ali kao i svaki drugi šitkoin koji se pojavi, biće mu napumpana cena, da li od strane developera ili berze, ne znam, a onda pada i ode u zaborav, pogotovo *****izmi poput kerova i mačaka...uostalom, cnc, ftc trc, ppc, xpm...

cats.bettercoin ne reaguje, sajt offline stratum offline, dobro je da sam izvukao sve osim 7 macica sa njega juce :p

jel kopa neko na cryptovalley??? jel vam radi dobro?
meni do podneva bilo sve u redu stizali novcici a posle podne nista...

Dok ne izadju ove macke na coinwarz ja ne kopam. Za sad samo dzukele :)

Pozdrav svima :). Evo i ja sam pokusao da kopam macke ali posto sam pocetnik u svemu ovome imam malih problema. Naime u gui mineru sam sve lepo podesio za jedan rig i pokazuje mi da sve cetiri karte kopaju, ali vec tri sata na http://cat.poolerino.com/ poolu, gde sam se registrovao i napravio workera stoji x pod opcijom active -to jest ocigledno se nista ne desava.Takodje sam i upisao adresu za depozit i stavio da mi prebacuje na svakih 10 iskopanih, ali kao sto rekoh, ne daje nikakve znakove da ja tamo zapravo nesto i kopam. Da li neko ima ideju gde sam pogresio?

pa s obzirom da su krenule od 0.9 treba prodavati :) padaće one

i neko istresao 400 komada :) da je video na vreme, lagano 40 btc
dok ja ne prebacim sa walleta na coinedup odoše i cat/btc i cat/doge dole :S

Poslednja izmena:
ja nemam mnogo, 74 komata

kolko kilavi koinedump dadoh ove moje novcice badava, kad treba da radi on kilavi a kad ne treba on radi normalno :mad:

Poslednja izmena:
Jel zna neko koliko dugo su macke bile oko 1$, odnosno koliko vremena je proslo od njihovog pojavljivanja do strmoglavog pada ?

nisu ni bile 1$, bile su 0.1btc :)

Sad sam nasao. Pise lepo :) pre 57 minuta su dodate.

nisu ni bile 1$, bile su 0.1btc :)

Bio je buy order po ceni od 2500 DOGE za 1 CAT , to je i vise od 1$ i bila je ponuda u BTC od 0.9 $

Jel bila neka najava za ubacivanje macaka na menjacnicu ?

Ko je znao mogao je vrlo lako da upetostruci svoj iznos macaka.

Poslednja izmena:
da bese veliki buy order.. bio je CAK 1 cat za 2500
a ispod je bilo 10 cat za 1000
sad je vec upola manje

kud ne prodah po 0.0005 btc-a kad sam mogao..

Nazad
Vrh Dno