Šta je novo?

Catayst 5.11

masnikosa

Slavan
Učlanjen(a)
26.07.2005
Poena
319
Izasao catalyst 5.11.Instalirao sam ga pa cemo da vidimo jel doneo sta novo.

ima li poboljsanja u Quake4?

leksa je napisao(la):
ima li poboljsanja u Quake4?

Issues Resolved in Catalyst® Software Suite 5.11
- Quake 4: The fire effect no longer becomes corrupt after using GLSL

Known Issues for Catalyst® Software Suite 5.11
- Quake4: Selecting the Ultra Quality option within the game results in the game failing to load after the restart required by the game. Further details can be found in topic number 737-20981

mozda

Cini mi se da ima poboljsanja u Q4 ili sam sam sebe ubedio ali mi sada nekako glatkije ide i pri pucanju i eksploziji je lepse.Ili sam se ubedio?

Znaci i dalje nista od UQ za Q4! bedak!!
Ma ovi 5.11 drajveri su i onako na brzinu sklepani, nista dok se ne pojave 5.12 (naravno ja sve ovo pricam iz perspektive nekog ko ima ili planira da ima X1800XT(L)!

Po meni su omegini rajski u poredjenju sa oficijelnim.Nikako da nameste kada se vracas iz tv-moda prvobitnu rezoluciju,vraca na 640x480,sitno ali meni ovo smeta.

Ma super je što su izašli, ali što ne mogu da se skinu...

Pokušavao sam sa zvaničnog linka, ali ne ide. Ima li neko neki rezervni?

Poslednja izmena:
Nije jos popravljen ni bug sa FEAR-om i Catalyst A.I. Čekaju se 5.12, a od 6.1 ćemo imati i nove OGL biblioteke, ako sve i dalje ide po planu...

byMaX je napisao(la):
Nije jos popravljen ni bug sa FEAR-om i Catalyst A.I. Čekaju se 5.12, a od 6.1 ćemo imati i nove OGL biblioteke, ako sve i dalje ide po planu...
a 6.1 ce uslediti nakon koje verzije?

kakav FEAR bag? 6.1 idu posle 5.12

Odlicni driveri.
U 3D 2003 ima dobitak od 50poena,a
u 3D2005 cak 367, tj skor mi je prvi put preko 3k, tacnije 3117poena.

Evo i ja sam ih skinuo i odma probao NeedForSpeed: MW i ima poboljsanja ,znaci nekoliko fps 😉
Instalirajte ih obavezno 😉
Poz...

LiLa je napisao(la):
a 6.1 ce uslediti nakon koje verzije?
Kod ATIja prvi broj oznacava godinu, a ono posle zareza koji po redu je u datoj godini. Znaci 6.1 ce biti prvi u 2006. godini.

@Gedza
Tačnije, drugi broj označava mesec (drajveri izlaze jednom mesečno, oko sredine meseca).

sale prdez je napisao(la):
kakav FEAR bag? 6.1 idu posle 5.12
Da bi Imao prave performanse u FEAR-u, potrebno je da "fear.exe" preimenuje su recimo "strah.exe" 😉 E onda sve radi kako je zamisljeno. Dobija se solidno ubrzanje, narocitu u FSAA/Aniso rezimu (isprobano i na X800GTO-u i na X1800XL-u 😉)
Poz
Nedjo
P.S
U 5.12 verziji ce ovo biti sredjeno, tako da ce sve raditi kao treba i sa fear.exe fajlom.

mislim da razumem sta hoces da kazes, ali ionako nisam planirao da igram FEAR sa 9600XT. anyway,thanx

Nedjo je napisao(la):
Da bi Imao prave performanse u FEAR-u, potrebno je da "fear.exe" preimenuje su recimo "strah.exe" 😉

😀:d😀:d😀:d😀

ovo je bilo dobro 😀 😀 :smash:

Nazad
Vrh Dno