Šta je novo?

Catalyst 3.8 przi monitore !!!!!!!!!!!!!

W12 je napisao(la):
OVO VAZI SAMO ZA MONITORE 19" i 22"

To ne vazi ni za jedan monitor.

Imate pun rage3d zvanicnih ATi saopstenja gde eksplicitno kazu da tako nesto ne postoji.

Hiljadu puta ponovljena laz i dalje ostaje samo laz.

W12 je napisao(la):
OVO VAZI SAMO ZA MONITORE 19" i 22"

A sad stavi prst na celo :beat: i razmisli, zasto bas za te a ne za sve, posto su drajveri u pitanju.

P.S.
Dok ovo pisem, gledam u 19-icu,sa 3.8 CAT....85Hz... :beat: type;

Vladd je napisao(la):
...
A sad stavi prst na celo :beat: i razmisli, zasto bas za te a ne za sve, posto su drajveri u pitanju.

P.S.
Dok ovo pisem, gledam u 19-icu,sa 3.8 CAT....85Hz... :beat: type;

Pazi da ti ne eksplodira u lice :beat: ;P pa da zavrsis garavog lica k'o Elmer kad mu Dusko Dugousko stavi dinamit u usta umesto cigare :smk::d

OptiPlex je napisao(la):
...

Kao sto rekoh, to je teorijski tacno, i moze da se desi, ali nije tema o kojoj sam govorio i nije prevashodni uzrok "prirodnog" riknjavanja procesora posle odredjenog vremena (ili neke druge komponente) vec je vise tehnoloska nesavrsenost.
Ali dobro, odosmo u off-topic, cheers, da konstatujemo da Katalisti 3.8 ne prze monitore i graficke, posto je to bila tema
Pozdrav svima

naravno da nije "priprodna". :mrgreen: Ova pojava koju sam opisao se obicno javlja kod OC procesora.

genijalcin@23 je napisao(la):
...

naravno da nije "priprodna". :mrgreen: Ova pojava koju sam opisao se obicno javlja kod OC procesora.

Neka mi neko kaze koliko je prisutnih na forumu "na default-u" :smk:

P.S. Ja vise i ne znam koji mi je pocetni napon, ni mnozilac na XP-u :wave;

Pa monitor ....

moze samo da IMPLOZIRA jer je u njemu vakum....i dovoljna je jedna pukotina pa da sve ode u ma???nu. tj pravo u njega...

Ne znam da li to moze da usisa nechiu glavu pravo do otkolonske ali.....?

Mislim da drajveri ne mogu to da uchine....i da je cat v3.8 sasvim Ok...

Pa shto onda ne crkava TV na tv-out-u..on mi je veci od 19"?

Pa nVidia je izbacila TrachWare drajvere zato je to tako....

Chekam 19"....

P.S.
Ko je rekao da neki stari linux pali monitre ako mu pogresho stavish drajver crkne ti monitor....Do dushe u to vreme nisu monitori bili tako pametni pa su se trudili da urade ono shto se od njih zahteva...
Ovi danas odmah ti kaze nemore to bre!!!

U jebote pa ja imam 19" i Catalist 3.8. Idem da uplatim polisu osiguranja za svaki slucaj, ko zna mozda mi ekspodira monitor. Da, mogao bih i njega da osiguram :mrgreen:

OptiPlex je napisao(la):
:D :) 8) :mrgreen: :mrgreen: :d :smk:

E davno se nisam ovako slatko ismejao

BTW ne govorim strane jezike, tako da mi termin "tvornica" nije bas najjasniji...jel' to fabrika za preradu tvorova ? :mrgreen:

Steta trosenja toliko teksta na takve nebuloze. Mozda i nisi ti kriva vec te je neko nalozio, ali stvaaarnooo...:)
Pa brate ne znam dal se ona zeznula ali meni je monitor poceo da riknjava od kada sam instalirao ove drajvere! :confused:

D.E.V.I.L. je napisao(la):
...

Pa brate ne znam dal se ona zeznula ali meni je monitor poceo da riknjava od kada sam instalirao ove drajvere! :confused:

Brzo se javi NVidiji, mozda te angazuju kao "dokazni materijal" i u slicne promotivne svrhe ! :mrgreen: O:)

Auuuuu DRAPINE kakav si ti provokator pa jel' sam ja jedini na ovom forumu... :cuss:

Nazad
Vrh Dno