W12 je napisao(la):OVO VAZI SAMO ZA MONITORE 19" i 22"
To ne vazi ni za jedan monitor.
Imate pun rage3d zvanicnih ATi saopstenja gde eksplicitno kazu da tako nesto ne postoji.
Hiljadu puta ponovljena laz i dalje ostaje samo laz.
Vladd je napisao(la):...
A sad stavi prst na celo :beat: i razmisli, zasto bas za te a ne za sve, posto su drajveri u pitanju.
P.S.
Dok ovo pisem, gledam u 19-icu,sa 3.8 CAT....85Hz... :beat: type;
OptiPlex je napisao(la):...
Kao sto rekoh, to je teorijski tacno, i moze da se desi, ali nije tema o kojoj sam govorio i nije prevashodni uzrok "prirodnog" riknjavanja procesora posle odredjenog vremena (ili neke druge komponente) vec je vise tehnoloska nesavrsenost.
Ali dobro, odosmo u off-topic, cheers, da konstatujemo da Katalisti 3.8 ne prze monitore i graficke, posto je to bila tema
Pozdrav svima
genijalcin@23 je napisao(la):...
naravno da nije "priprodna". :mrgreen: Ova pojava koju sam opisao se obicno javlja kod OC procesora.
Pa brate ne znam dal se ona zeznula ali meni je monitor poceo da riknjava od kada sam instalirao ove drajvere!OptiPlex je napisao(la):![]()
8) :mrgreen: :mrgreen: :d :smk:
E davno se nisam ovako slatko ismejao
BTW ne govorim strane jezike, tako da mi termin "tvornica" nije bas najjasniji...jel' to fabrika za preradu tvorova ? :mrgreen:
Steta trosenja toliko teksta na takve nebuloze. Mozda i nisi ti kriva vec te je neko nalozio, ali stvaaarnooo...![]()
D.E.V.I.L. je napisao(la):...
Pa brate ne znam dal se ona zeznula ali meni je monitor poceo da riknjava od kada sam instalirao ove drajvere!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari