Naravno da je sve kako je i bilo pre cat3.2.Mozda i ima neka ubrzanja u nekim igrama ali posto su one odigrane apsolutno nema znacaja,nacemo valjda kad god izdaju nove cataliste igrati sve igre ispocetka da bi utvrdili dali ima ubrzanja.One sa sa som brzinom treba da rade kad se igre pojave a ne mesec kasnije ili dva.Zao mi je sto bar jedan od vas zaljubljenih u ati nije istrco i rekao da se malko preteruje,jos jedan dokaz da uopste niste merodavni jer slepo velicate ati karte.TO da 9000 je keva za mx 460 to mozete pricati nekom ko je tek kupio racunar pa ni nezna da postoji graficka isto tako i da je 9500pro superioran naspram 4200ti,smesno to su nijanse u pitanju.Nekad na strani atija a nekad na nv.To da nema problema sa ati kartama ce vam najbolje reci broj pitanja sa problemima u vezi ati karti pun ih je forum.Mozda kod vas u BG i nemaju problema sta ja znam mozda sto imate vise smoga pa sve radi,kod nas u N.S jos kako se pate a GA9000, ne maya,ne PRO,nece da radi na abitu 333.Raspitajte se malko bolje.Hvalite ih vise od samih proizvodjaca i to nezasluzeno -toliko bas.Neko moze steci pogresan utisak pa da je kupi.A ono nije to bas to.sto se tice moje nepimenosti ,ja to zaista brzo kucam i vezbam pa se potkrade dosta gresaka ne proveravam text kasnije i nenameravam,mislim da to uopste nije vazno u ovoj celoj raspravi.Posto sam ija clan cluba ati javite mi ako se budete tetovirali radi raspoznavanja na ulici od obicnog sveta,da mogu i ja.zao mi je ako sam nekog iznervirao ali verujte da nemislim nista lose sluzi mene kartica samo to nije onaj proizvod iz bajki pojedinaca sa foruma.Probajte ponekad izgovorite ATI NIJE NAJBOLJI,ATI NIJE NAJBOLJI,mozda pomogne pa se spustite na zemlju,Nemojte se ljutiti ovo je forum i svako ima svoje misljenje i moze da ga kaze a ne da ga kamenuju zbog neki h izjava pa nismo u srednjem veku.UPS mozda i jesmo................................