upravo ih dwl:http://pdownload.mii.instacontent.net/ati/drivers/wxp-w2k-radeon-7-88-030430m-008946c-efg.exeEsGTs je napisao(la):
... hmmm na nekim forumima se prijavljuje sasvim suprotno!Freak_Power je napisao(la):Instalirao sam, ubrzanje na sve strane. Odlicni driveri.....
Space je napisao(la):Drajver je isti ko i 3.2 neznam ocemu pricaju da ubrzava ono sto nije htelo da radi sa 3.2 nece ni sa 3.4 ponovo mi se javlja stare smetnje na tv izlazu sve u svemu sr...,kao i sto sam ocekivo,ljudi pricaju ati nema dobar drajver ovo ono,medjutim istina je da ati nema dobar hardver pa neznaju kako da uklope da sve radi ko svet.Tuzno,tuzno.ustvari dobio sam ubrzanje od 40 poena u marku 01,JUHUUUU ala je ati zakon.samo jos kad bi proradilo par igara,kad bi htela da se slozi sa svim plocama,kad ulaskom u xp nebi se menjo osvezenja,kad pri dizanju nebi suzavo sliku kad je ukopcan tv itd... Ali nema veze ati je to.Kad sam na internetu onda koristim ati9700 strava,kad se igram ubacim mx460 bar sve leti i sve se pokrece.ali nema veze Ati je zakon...........................
Freak_Power je napisao(la):Instalirao sam, ubrzanje na sve strane. Odlicni driveri.....
Kada mi samo malo pismenije pisao, mozda bi ovaj tvoj post i imao odredjenu tezinu. Ovako ce samo da pokrene gnev novopecenih, razjarenih ati-evaca kojih ima i vise nego sto je ATi zasluzio koji ce ubiti topic svojim kilometarskim argumentimaSpace je napisao(la):Drajver je isti ko i 3.2 neznam ocemu pricaju da ubrzava ono sto nije htelo da radi sa 3.2 nece ni sa 3.4 ponovo mi se javlja stare smetnje na tv izlazu sve u svemu sr...,kao i sto sam ocekivo,ljudi pricaju ati nema dobar drajver ovo ono,medjutim istina je da ati nema dobar hardver pa neznaju kako da uklope da sve radi ko svet.Tuzno,tuzno.ustvari dobio sam ubrzanje od 40 poena u marku 01,JUHUUUU ala je ati zakon.samo jos kad bi proradilo par igara,kad bi htela da se slozi sa svim plocama,kad ulaskom u xp nebi se menjo osvezenja,kad pri dizanju nebi suzavo sliku kad je ukopcan tv itd... Ali nema veze ati je to.Kad sam na internetu onda koristim ati9700 strava,kad se igram ubacim mx460 bar sve leti i sve se pokrece.ali nema veze Ati je zakon...........................
Dandy je napisao(la):Oho, izasao je i novi MMC v8.5, a i novi drajveri za Remote Wonder... mmm...![]()
Space je napisao(la):Drajver je isti ko i 3.2 neznam ocemu pricaju da ubrzava ono sto nije htelo da radi sa 3.2 nece ni sa 3.4 ponovo mi se javlja stare smetnje na tv izlazu sve u svemu sr...,kao i sto sam ocekivo,ljudi pricaju ati nema dobar drajver ovo ono,medjutim istina je da ati nema dobar hardver pa neznaju kako da uklope da sve radi ko svet.Tuzno,tuzno.ustvari dobio sam ubrzanje od 40 poena u marku 01,JUHUUUU ala je ati zakon.samo jos kad bi proradilo par igara,kad bi htela da se slozi sa svim plocama,kad ulaskom u xp nebi se menjo osvezenja,kad pri dizanju nebi suzavo sliku kad je ukopcan tv itd... Ali nema veze ati je to.Kad sam na internetu onda koristim ati9700 strava,kad se igram ubacim mx460 bar sve leti i sve se pokrece.ali nema veze Ati je zakon...........................
Videcemo sta moze da se uradi po tom pitanju! :mig:delimir je napisao(la):...
Apelujem na kolege iz Digital!-a da ponovo objave MMC (ali sada 8.5) na CD-u![]()
Space je napisao(la):O kompaktibilnosti nije vredno pricati sa pola hardvera se neslaze,abit 333 nece ni da se digne Gig.9000
Nedjo je napisao(la):...
Videcemo sta moze da se uradi po tom pitanju! :mig:
Nego Delimire kako da se enabluje FULLSTREEM!?
Jel' treba neki poseban player...?
jaksa je napisao(la):Koliko ja znam, za sada ga podrzava samo divx playa iz codeca divx5.05
delimir je napisao(la):...
Na ATi.com jasno pise da R9000Pro podrzava Fullstream, ali na DivX.com kazu da ovaj zadnji plejer 2.1 podrzava samo R9500 i jace kartice...
alokiN je napisao(la):...
E samo jos fali da su nas izradili za fullstream na r9000!
Nego vi sa dx9 ATI kartama, kako izgleda taj fullstream primenjen na divix-ima!
Izgleda li i ovako dobar kvalitet slike jos bolje??
Space je napisao(la):Ja znam da sam sad kupio atija i nikad vise nikad nisam siguran u nju oceli nesto raditi ili ne na devastationu je smesna moram da skidam malte ne i rezoluciju,na postalu 2 ko da imam gf2 po brzini ,a to su nova izdanja.Sta ce biti sa jos novijima i mnogo zahtevnijima,i moj drug je zadovoljan sa gigabite 9000 kaze dobra ali on ni neigara igre pa ga razumem.I naravno plasime sindrom ATIBOGOVA koji misle da sve sto ati napravi to je nedodirljivo za nvidiju i skrecu pogled od realnih problema koje ima vecina karti.O kompaktibilnosti nije vredno pricati sa pola hardvera se neslaze,abit 333 nece ni da se digne Gig.9000,neki dan u prodavnici rac. gazda kuka nezna kako da podigne sistem dobio je MSI kt400 i neke 9000 i 9000pro nece ni jedna da radi sa tim plocama.A najvise me plase likovi koji gube realnost u svojoj ljubavi prema Atiju JA SAMO NEBI HTEO DA BUDEM JEDAN OD NJIH.postujem obe strane jer me je NV sluzila vise generacija vga,a ati nije los samo nije najbolji na svetu,Pogotovo sto se tice igara tu jos kaska za NVIDIJOM dali je podrzana losije ili bolje to krajnog korisnika netreba da interesuje .Za ono sto dam pare to ocekujem i da radi a u tome ce se sloziti mnogi.Ovakve moje izjave su mozda samo kontra efekat vasim hvaljenjima koje smatram da su ipak malo preterane.
Ko misli da sam nepismen neka ne cita.......
Pa, ovako, ako za fullstream mislis na ono u player-u 2.1 "use accelerated post-prosessing for supported ATi hardware", onda ja ne vidim neku bitniju razliku kada ukljucim doticnu funkciju. Sve u svemu slika je i ovako zaista dobra, tj bolja sa ovim novim 3.4 drv. Ovo vazi kod mene na samsungu 1200 plus t i GA 9700 pro.alokiN je napisao(la):...
E samo jos fali da su nas izradili za fullstream na r9000!
Nego vi sa dx9 ATI kartama, kako izgleda taj fullstream primenjen na divix-ima!
Izgleda li i ovako dobar kvalitet slike jos bolje??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari