Da, napisi ovde to je i tema.Pozdrav, od nedavno koristim Cashback aplikaciju koju mogu da koristim online (aliexpress, hotels.com, booking.com, itd... od nasih domacih npr dexyco) i u mnogo offline firmi (univerexport, avia, woby haus, sportina, gigatron, sport vision, persu, aroma, lilly,...).
Sav novac od povrata se sakuplja na aplikaciji i njega mogu da iskoristim za dalje kupovine ili da povucem na svoj racun.
Ukoliko neko nije upoznat sa ovim cashbackom a da ga zanima, nek mi se slobodno javi![]()
Imam losa iskustva u zadnje vreme ,slabo isplacuju
Pozdrav, od nedavno koristim Cashback aplikaciju koju mogu da koristim online (aliexpress, hotels.com, booking.com, itd... od nasih domacih npr dexyco) i u mnogo offline firmi (univerexport, avia, woby haus, sportina, gigatron, sport vision, persu, aroma, lilly,...).
Sav novac od povrata se sakuplja na aplikaciji i njega mogu da iskoristim za dalje kupovine ili da povucem na svoj racun.
Ukoliko neko nije upoznat sa ovim cashbackom a da ga zanima, nek mi se slobodno javi![]()
Neznam da li ste videli danas kad sam hteo da isplatim neka sredstva sa TCB.UK uveli su neku plus clanarinu od 5£ i uzimaju ti prilikom isplate taj iznos, niti sam to hteo niti su me pitali.
Cist lopovluk obratio sam im se da vidim u cemu je problem...
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Ja dobijam.Po drugi put mi šalju ponudu 10$ cb za 10+$ kupovinu , prvi put nisam iskoristio, ali bih sada, ovde ljudi pišu da ne dobijaju cb , o čemu se radi?
I ja nisam imao do sad problema, ali 15.11 je trebalo biti isplaceno nekih 28.25$ a nije isplaceno nista
tako da ovo objasnjenje da su isplacivali od 1. jula do 30 septembra nije istina, jer ni stariji cashback od toga nisu isplatili.
stoji mi sada lepo Your next Big Fat Check for $28.25 will be sent by 02/15/21 via PayPal.
samo se datum promenio.
bataljujem ove cash bekove...
Evo posle mnogo vremena mislim da sam nasao pravu aplikaciju za cashback.
Ako vam neprijavi kupovinu posle jednog dana mozete sami dodati oni provere posle par dana i dodaju vam kupovinu.
Vi morate dodati iznos u funtama i broj ordera ako kupujete sa aliexpresa neznam u kojoj valuti placate ali ja placam u $ i onda preko kokvertera konvertujem taj iznos u funte i tako upisem u missed cashback.
Upisujete samo onolko kolko ste platili.
Jos nesto postoji njihova aplikacija na marketu ali nju mozete koristiti preko mobilnog ali vam treba vpn aplikacija ja koristim tunnelbear i stavim uk za drzavu.
I onda preko mobilnog sve odradim i sve funkcionise.
Ako ste premijum korisnik onda je 7% cashback sa alija ali se premijum placa 1£.
Dok ako necete premijum onda je 3%.
Ako vam sta nije jasno slobodno pitajte.
Registrujte se preko mog linka da dobijem neku sicu i da na neki nacin da se zahvalite ako sam vam pomogao.
https://www.quidco.com/raf/10431538/
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari