ako mozes bilo kako da kontrolises broj obrtaja (plocom,fan kontrolerom...) titan kukri,oko 1100-1200rpm im je sweetspot buka/vazduh,a najvise se dobije u pakovanju,ako ne,gledaj da su najvise na 1200-1300 rpm-a ii uzmi po ukusu (fractal,arctic...).posto kazes da je bocni pretpostavljam da je intake tj da ubacuje vazduh,ako ne dobijes kao u slucaju titan kukrija gumeni/silikonsku podlosku moraces negde da je nabavis,jer vec oko 1000rpm-a ce se cuti zujanje vazduha tj trenje vazduha o stranicu ako ima imalo materijala preko te rupe (a 100 posto da ima,nisam video bocnu stranicu da je skroz tu suplja,vecinom je honeycomb sema proreza ili horizontalni prorezi,svejedno,uvek se cuje),gumena podloska od bar 1 mm resava problem,ja licno na svakom intake-u imam podloske jer mi omogucava da krknem malo vise svaki vent bez tog zujanja koje ume da bude glasnije od same buke koju pravi vent,narocito ako je stranica tanja,tj sto je tanja taj zvuk ce biti vise frekvencije,samim tim i iritantniji,mada to je vec posebna nauka koja je potpuno bespotrebna u ovom slucaju. 🙂