Šta je novo?

[CASE] Corsair Obsidian 650D

Nema, ima samo 600t.

Onda je bilo. Moje nije imalo ni jednu ogrebotinu ili manu cak i fan kontroler radi savrseno, i svi fanovi cak i 12. zadnja. Ja sam ih ipak zamenio jos tisim i nakacio na fan kontroler, Corsovi ostadose za rezervu. Jedino je plastika na prozoru bila mutna kao da je ostao sloj lepka od zastitne folije ali nije. Zamenih ga pleksiglasom za 500 kinti.

Jel i vama stiglo sa mutnim prozorom?

Zalih se Corsairu, oni hteli da mi posalju celu novu stranicu o njihovom trosku ali kad su culi da sam iz Srbije pat_a promenise pricu pa kao satro posalji ti nama tvoju stranicu pa ce mo mi tebi.

Moje prozorce je kako treba, a valjda je i od Kiki-a. Taj interni fan kontroler nisam ni probao, a sto se ventilatora tice kod mene imam zamerku na taj 120mm, okacio sam na prvoj strani i YT klip o cemu se radi. Oni od 200mm su kako treba.

Evo ga taj post sa klipom. Otvori ga u barem 480p i pojacaj malo kako bi cuo to zujanje/zveckanje sta vec ..

Poslednja izmena:
Da cuje se, moj je kako treba nema toga ali je ipak zamenjen sa Sharkoon Silent Eagle SE koji se jos manje cuje (max. je 1200 rpm). Dvadesetice zamenjene sa Cooler Master Mega Flow koji su dosta tisi i svi kavezi za HDD su izbaceni. SSD je na mestu za 5.25"

Vrh Dno