- Učlanjen(a)
- 29.06.2000
- Poena
- 720
Aca je napisao(la):CAS2 i nizi tajmainzi su donosili primetnu razliku u 3D Marku 2001, ali je prosto neverovatno koliko viška poena takva setovanja donose u 3D Marku 03. Na istoj konfiguraciji +165 poena. :eyebrows:
Indijanci... :d 😀Aca je napisao(la):Jesi video, isprimali se ko saucesce. :d:d .
gx-x je napisao(la):ja nForce-u nisam primetio veliku razliku u performansama kad menjam cas3 na cas 2, razlika je mizerna
Probao sam sa infeneonom, NCP-om i sa V-datom, jel ima neko slicna iskustva ?
Imam ja, jako slična.gx-x je napisao(la):ja nForce-u nisam primetio veliku razliku u performansama kad menjam cas3 na cas 2, razlika je mizerna
gx-x je napisao(la):ja nForce-u nisam primetio veliku razliku u performansama kad menjam cas3 na cas 2, razlika je mizerna
...i neozbiljnim rezultatima :test:Aca je napisao(la):Pusti tu bizuteriju, ovde se prica o ozbiljnom overkloku i ozbiljnim memorijama. 😉
Koliko sam primetio razlika je samo 3 3DMark-a izmedju 3-4-4-8 i 2-2-2-6 setovanja za 3.0C.Aca je napisao(la):CAS2 i nizi tajmainzi su donosili primetnu razliku u 3D Marku 2001, ali je prosto neverovatno koliko viška poena takva setovanja donose u 3D Marku 03. Na istoj konfiguraciji +165 poena. :eyebrows:
drfedja je napisao(la):Koliko sam primetio razlika je samo 3 3DMark-a izmedju 3-4-4-8 i 2-2-2-6 setovanja za 3.0C.
Vidis da nas ovaj Aca malko zeza :dgx-x je napisao(la):Zar AA nije bas striktno do GPU-a ?! (pod uslovom da memorija moze da pohrani sve sto GPU trazi)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari