Ako ti ide u Nišku carinarnicu danas su prošli paketi od 22.9Каква је скорашња ситуација на царини, колико се отприлике чека? Данас ми стигао пакет.
Ljudi jel zna neko sta ovo treba da znaci?
September 22, 2017, 5:49 pm Held in Customs BEOGRAD C 11003 LETTERS, SERBIA
Ja sam inace iz Novog Sada tako da ne znam sto pise Beograd, ukuco sam paket u posti i pise da ne postoji takav paket, jel paket ostao na carini il sta se desava?
Najnovija anegdotastigla mi 4 kamencica (minerali), sve zajedno vrednost 20$, ocarinjeno na 13.000 din =)) sutra idem da se igram malo s njima tamo
Neki od njih trose vec od prvog dana na poslu, a neki od njih nece videti leka u zivotuSto da ne potrose to sve na lekove, da =)
Trebao si u aliekspres temi. Ako je orginal dobijes sve sto treba, narukvicu i kabal za punjenje uz sam uredjaj. Kupio vise komada uz vise puta i uvek proslo bez dazbina, sto ne znaci da ce i tebi [emoji14]Ajde mala pomoc drugari, ako moze. Mozda nije bas za ovu temu u potpunosti, ali nije ni da je totalni off. Dugo pratim ovu temu i dosta kolega forumasa je, koliko se secam, narucilo mi band 2. Evo ja se odlucih da narucim sad burazeru za rodj pa da priupitam nesto.
Original Xiaomi Mi Band 2 Smart Fitness Bracelet watch Wristband Miband OLED Touchpad Sleep Monitor Heart Rate Mi Band2 Freeship
http://s.aliexpress.com/Bvqq2yIB
(from AliExpress Android)
Na ovom linku kad se porucuje ima raznih nekih verzija sa raznoraznim narukvicama, zastitnim staklima i kablovima za punjenje. E sad, ima i ona verzija na kraju "Standard" koja je i najjeftinija 26.99$. Sta se sve dobije u kutiji ako porucim tu verziju? Mislim van pameti mi je da dobijem samo mi band 2 bez narukvice i kabla za punjenje. A opet sa druge strane sta im onda znace one dodatne verzije gde su kao + navedene narukvice i kablovi za punjenje, naravno po visoj ceni. Pustio sam kinezu poruku, nista mi nije odgovorio. Pa reko ko je narucivao da pomogne.
P.S. Kako prolazi BG carinu, jel naplacuju neku globu? Hvala
Prošlo bez.Јави обавезно али то баш делује као да је прошло без царине
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari