Šta je novo?

Carina na posiljke [FAQ u prvom postu]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hocu da porucim protein sa iherba medjutim shipping je bas veliki. Za pakovanja od 2.3kg i 0.9kg je ista cena... 23€.
Jel to tako oduvek bilo ili ne? Da nema neka caka? [emoji16]

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ja koliko se secam 1.81 ili 1.82 je bio malo jeftiniji shiping, preko toga deru. Pre mesec dana sam narucivao neke vitamine i shiping je akoro duplo skuplji nego prosle godine.
Proteini se nikada nisu isplatili za narucivanje odande.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Jel ima neki dobar sajt gde se mogu povoljno poruciti original proteini, a da me carina ne odere?
Moze i na pm ako je zabranjeno kaciti.

Mislim da neces proci bolje nego na Ogistri. Sa MyProtein BEZ carine ne bi bilo lose, ali sa njom neisplativo :( A proteini ispod 50e - smesno :)

Jel ima neki dobar sajt gde se mogu povoljno poruciti original proteini, a da me carina ne odere?
Moze i na pm ako je zabranjeno kaciti.

Jesi li siguran da ce ti to proci carinu? Hranu i lekove ne mozes sam da uvozis,cak ni za svoje potrebe, treba ti posebna dozvola za to.
Nadji neku babu na selu i kupi od nje surutke i zobi :)

Inače, uredno su mi monitorčić za parking kameru u autu koji sam platio 10 dolara procenili na 35 dolara i naplatili 700 dinara pdv i 100 "uslugu", BG carina... Mrtva trka između njih i saobraćajaca ko je gori...

Jesi li siguran da ce ti to proci carinu? Hranu i lekove ne mozes sam da uvozis,cak ni za svoje potrebe, treba ti posebna dozvola za to.
Zvanicno da, ne smeju da se uvoze suplementi, ali avaj.... to uopste ne vazi u praksi. Porucivao sam protein sa bb.com-a dok su bili isplativi, a i sada porucujem kakao za prijatelje sa iHerba.

Ma bre necu lekove i hranu nego samo whey. [emoji5]
Jedna kantica za mene.. Nikakva preprodaja. A ovo za carinu sam mislio na onu granicu do 50€.

Stiže mi neka baterija preko UPS mail innovations priority, cena 30USD.

Očekuje li me harač ili sam dobar?

^ Ti meni kaži brojeve za sedmicu na lotou, ja tebi kažem da li prolaziš bez harača ili ne :)

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Mislim da on ima vecu sansu da pogodi sedmicu na lotou!

Хаха алфа какав цар. Чини се да баш све наплаћују сем ситне пакете. Мени је мала маска за телефон стављена само у сандуче и ником ништа. Ако процене да није греда да прође без прегледа, верујем да пропусте. Батерију ће ти отварати и царинити 90% ако ми је судити по мом искуству.

Meni su puštali paket veličine kutije od patika a isto tako naplaćivali 600din pdv-a za tempered glass 1,5$ vrednosti, bez kutije u koverti. Pa ti računaj...

Gde bese treba da se salje zalba carini za previsoku carinu?

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Pozdrav narode, imam problem na ebayu kad god hocu da kupim nesto izbaci mi da ne mogu platiti paypalom:
capture062-20170929.jpg

zadnji put sam kupio pre nedelju dana i imam oko 300 pozitivnih ocena i dosta toga sa narucivo preko ebaya, ali od pre neki dan pojavljuje mi ovo.. zna li ko sta je ovo ili neko ako ima ebay nalog da pogleda da proba da kupi bilo sta samo da vidim da li samo meni izbaca tu gresku .. HVALA UNAPRED

Ne radi ni meni. Cini mi se da je PayPal nesto menjao ovih dana, zali se supportu, vidi sta je to.

Ne radi. Probao ebay.com, ebay.co.uk, ebay.ie. Moze da se kupi preko mobilne aplikacije bez problema.

Poslednja izmena:
Ja sam bas sinoc nesto kupio bez problema al preko aplikacije nisam mogao.

kupio i radi, jedino sto ne dolaze stvari sa ebay, ko da ih donosi biciklom

Proverite sledeci put da nije opet pp forsirao konverziju da bi drao!

Mali update ako neko ima isto ovaj probelm a hitno mora nesto da kupi sa ebaya ja sam uspeo tako sto sam skinuo stariju verziju aplikacije ebaya znaci verziju iz 2015god i tako prihvata paypal bez problema... Pozdrav narode

Meni nista nije radilo danas na eBayu, bukvalno za sve je reklo ne salje za Srbiju, cak i stvari iz History-a, 2x porucene ove godine.
Onda je umesto checkout-a me izbacivao na "Commit to pay".
A sada radi.

Proverite conversion options jos jednom pre sledece kupovine!

Stigla oba. Upravo doneo postar. Dakle jedan paket za samo 12 dana (narucio 09.09) preko poste Singapura (AliExpress standard shipping), drugi preko turske poste posle 22 dana. Ovaj drugi, posto je malo gabaritan 650 gr. (drzac stampanih ploca prilikom lemljenja itd) isao je na carinski pregled I naplatili su mi 100 dinara otvaranje i pregled, inace ima nalepnicu "oslobodjeno placanja carine".
Koliko si platio? Kakav je? I ako može link :)

Ljudi jel zna neko sta ovo treba da znaci?

September 22, 2017, 5:49 pm Held in Customs BEOGRAD C 11003 LETTERS, SERBIA

Ja sam inace iz Novog Sada tako da ne znam sto pise Beograd, ukuco sam paket u posti i pise da ne postoji takav paket, jel paket ostao na carini il sta se desava?

Je l' porucivao neko skoro sociva iz Poljske preko starog proverenog sajta?

Stoji mi posiljka 20 dana na carini, sad sam zvao kaze ne mozete vi to da primate, nemate dozvolu za uvoz.
2 godine primam i sad ne moze.
Je l' imao neko slican problem?

Kako se ovi naši na carini ponašaju kad vide micro SD? :)

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno