Šta je novo?

Carina na posiljke [FAQ u prvom postu]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A da prelistate malo temu? 5 strana u nazad imate sav svez info

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ne menja se carina iz dana u dan

Da, bas tako. Preuzeces u posti otpremnicu sa opisom gumena vagina. [emoji1]

Pdv toliko i toliko. [emoji16]

Pa ti pogledaj radnicu u oci. [emoji1]

Лол ту имам, требају ми гумене пише и то, али изгледа ништа од тога.
Јављам овде апдејтове и да ли ће ми и шта царина наплатити за пакет ако некоме значи.

Na ns carini nema updejta, samo pise kada je stiglo na carinu i sledeci updejt je kada krene prema tebi sa carine

Ja sam na moru i juče mi je stigao apdejt sa NS carine da je paket od 11.08 prošao. Dakle ravno 14 dana.

Na ns carini nema updejta, samo pise kada je stiglo na carinu i sledeci updejt je kada krene prema tebi sa carine
Ns najgori. Uvek naplate i najmanju posiljku..makar za otvaranje. Isao sam tamo par puta..jako neljubazni, bezovrazni...sve najgore.

Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

Декси, јеси и ти чекао две недеље да ти се кисели пакет на царини док га ниси примио?

Puno puta sam cekao. Nego sto ocarine ili naplate otvara je pameta i za najmanju posiljku od 2$. Plus sto sam jednom dobio tablet koji ne radi. Oni su sami odredili da kosta 200$. A ja ga uzeo na popustu za 179$. I naate mi carinu i pdv 7800din. Tablet nije radio. Ja sam se javio prodavcu iz Kine i oni su mi rekli da ga vratim i da ce poslati drugi. Ja sam zapakovao tablet otisao u postu popunio sve formulare da sam vec platio carinu i da saljem nazad ...rekli su da mi.nece naplatiti ponovo ili u najgorem slucaju da hoce pa ce mi vratiti novac. Kada je stigao drugi tablet opet sam platio ovog puta 7900din. Predao sam u carinu sve dokaze i papire da sam vec platio sve dazbine da mi vrate novac. Posle 15 dana sam dobio odgovor da mi ne mogu vratiti novac jer na papiru koji su mi oni dali sa carinom i.pdv pise samo tablet a ne koji je model. Ja im kazem pa vasa sluzba ne pisala nisam ja kriv sto nisu napisali koji je model i kako su ga ocarinili ako ne znaju koji je model.... Evo opet se nerviram...nisu mi vratili novac, platio sam 2 puta... A za cekanje da ne pričam...

Katastrofa

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Декси да сам на твом месту отишла би код директора управе царине и њему објаснила читаву ситуацију. Како сам чула, то је једини начин на који су људи решили проблеме такве врсте.

To je već previše para da te neko zavrne, pa makar se plaćale i takse i štagod.

Pa i bio sam kod direktora carine i sa njim licno pricao..kaze da se zalim ponovo.... Nemam snage vise...

Па коме да се жалиш кад је он тај који одговара на жалбе? Војмеи оца...

Ili se dogovori sa direktorom 50/50, onako nezvanično, očigledno mu nije milo da deli sa tobom tvoj novac.

Sent from my Redmi Note 3 Pro[kenzo] using Tapatalk

Žalbu vredi pisati jedino pre plaćanja dažbina, kad platite priča je završena...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Da li neko moze daa mi objasni sta ovo znaci

24.07.2017 14:41:00 CN-26603300 Prijem
13.08.2017 11:07:40 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispeće
13.08.2017 15:55:03 11003 IZMENIČNA POŠTA - Otprema
17.08.2017 13:27:00 CN-CNBJSA Prispeće

Da li je to posiljka vracena u kinu?

Da, i to toliko expresno da izgleda da je nesto zabranjeno. Dron?

Za dron bi ga valjda pozvali?

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Koja glupost...odakle njma pravo da odredjuju sta ces da kupis.. pa nije droga?? Ako hoces da nosis replike a neko prodaje...i kako oni znaju da li su original?

Ne verujem da je zato sto su replike..pa znam mnoge koji su narucivali kopije onih ray bana sto svi sad nose...nije ni otvarano

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Zato umeju da replike Iphone carine kao original, tada im je sve isto. Sad su eksperti za naocare

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Pa zato sto je zabranjeno po zakonu da se prodaju a I KUPUJU/KORISTE replike brendiranih proizvoda.
To sto nekome prodje je nebitno. Prodje i droga kroz postu nekad, sta mislite kako inace nadju ponekad 5kg droge u posti?

Kakva pitanja lol :)

Cini mi se da po zakonu carinici ako utvrde da se radi o replici mogu da uniste predmet...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Pa zato sto je zabranjeno po zakonu da se prodaju a I KUPUJU/KORISTE replike brendiranih proizvoda.
To sto nekome prodje je nebitno. Prodje i droga kroz postu nekad, sta mislite kako inace nadju ponekad 5kg droge u posti?

Kako znaju da su replike?

Kak znaju da su replike?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno