Šta je novo?

Carina na posiljke [FAQ u prvom postu]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drugari,jedno brzinsko pitanje... Je l Amazon Import fees deposit znaci da ja odmah placam carinu i porez i da necu imati dodatne troskove kad mi postar donese paket?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hvala alfa... [emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kakvo je stanje sa troskovima kad se naruci roba sa iHerba do 50 evra DHL-om?
Uvek sam narucivao onim jeftinim global mailom, sta vec, ali nekad putuje i po 40 dana, plus naravno klepe PDV.

Isto kao SD, nista ne naplate do 50e.
Dok ima promo za dhl shipping(skoro stalni je, ali nekada je dhl sa iHerba bas skup), i ja isto sam radije dhlom porucivao.

dhl expressom vredi narucivanje sa iherba svaku paru. najobicniji magnezijum ovde kosta koliko i na iherb plus cena dhl-a i jos ti pretekne. ako ti je prva narudzbina iskoristi promo kod BAT3100 i dobices $5 popusta. :p

par stvari koje sam uzimao tamo su oko $10, a ovde 3-4-5 hiljada i to ih jedva nadjes.

kod narudzbina preko $40 dhl je oko $15-20 i stigne za par dana. ne cekas nedeljama, carinike, tipa marina mancic, i njihovo maltretiranje izbegnes u sirokom luku i jos ti donesu do vrata, sa predhodnm najavom. ako je paket $50, pdv ti je $10 + otvaranje paketa = oko 1250 din. umesto toga, dodas jos $5 i resis se bede.

Pazi ovog sampromotera :)
Ina iHerb DHL za ispod 10$ jako cesto
Nekada i besplatno za preko 40$.

Danas stigle patike DHL-om u vrednosti od 55e narucene preko SD-a i nista dodatno nisam placao.

Ima svako po malo DHL free ili za 4$. Ali mora preko 40$ da bude roba. Nekada za preko 80 ali to je za nas... lose vec :)

Jel ovo znaci da ce da mi carine sigurno? U pitanju je usb fles.
f708553221a35e449a6aa1649d412bc9.jpg
Ajde da ogovorim sam sebi...mozda ce znaciti nekom. Stigla danas fleska san disc 64gb oko 22$ sa alija. Bez dodatnih troskova. Prijatno sam se iznenadio.

Koliki su zastoji ovih dana, čekam nešto sa ebaya bez tn, a već je vreme da prijavim da nisu stigli?

Meni su neke sitnice prošle bez zadržavanja 01.11. je bilo kod mene
a1484c36f9772286abb8af780e9c2486.jpg

sent from SM-G900F

I ja sam jedan paket narucio dhlom sa iherba. 48e i ocekujem ga za dan, dva. Medjutim, ocekujem i drugi od 70e narucen obicnom postom (kurkumin i riblje ulje) tezine oko 1.5kg. Da li ce mi sigurno naplatiti pdv+carinu na taj iznos? Oko 33% ?

Koja ludnica DHL. Juce poslano iz USA, danas mi stiglo sa iHerba :D Vrijednost suplemenata 48E + postarina. Naravno, nista nisam platio kuriru :D

Koja ludnica DHL. Juce poslano iz USA, danas mi stiglo sa iHerba :D Vrijednost suplemenata 48E + postarina. Naravno, nista nisam platio kuriru :D

Planiram da narucujem sa iHerba, da li svaki put kada je iznos bez postarine manji od 50€ nema placanja PDVa i ostalog? Ili moze da se desi?
Hvala.

P.S. Citirao sam cisto da bih se nadovezao, pitanje nije upuceno samo korisniku "Brzina"

Planiram da narucujem sa iHerba, da li svaki put kada je iznos bez postarine manji od 50€ nema placanja PDVa i ostalog? Ili moze da se desi?
Hvala.

P.S. Citirao sam cisto da bih se nadovezao, pitanje nije upuceno samo korisniku "Brzina"

nema naplate do 50e. narucuj slobodno i uzivaj.

Nemojte da se zeznete, gleda se cena proizvoda. Ako imate kupone, loyalty i slično, to ce spustiti cenu koju plaćate, ali ce dhlu na fakturi pisati puna cena i precicete 50e jako lako... a onda racunajte ili na spediciju ili na povracaj sredstava minus yroskovi slanja, sto je loše...
Akcije su drugo, one umanjuju vrednost

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Mmmm, U Sure? Ja stalno imao popuste na iHerbu i uvek je PLACENA cena bila bitna.
Nisu kuponi ali jeste loyalty uvek.

Ja imam samo popust od 10% na neki kod (Usput ako je nekome bitno neka mi u poruci posalje njegov kod da iskoristim, jer sam ovaj nasao na internetu), ali je na primer cena proizvoda spustena sa 45$ na 22.5$. To nema veze sa time o cemu pricas @danijel00?

Edit: Pardon, nisam procitao do kraja tvoju poruku.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno