Šta je novo?

Carina na posiljke [FAQ u prvom postu]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zovi NS, BG nema veze sa ovim, samo pitanje da li ce na osnovu tracking broja biti voljni da ti iskopaju razlog vracanja... posto vidim ovde da se NS carina zadnjih dana uopste ne javlja na telefon
Ili nam kazi sta si narucio pa cemo ti reci zasto su vratili ;)

Sto se tice disputa, otvori ga odma reci da nisi primio paket i da se isti vratio nazad zbog nepoznatog razloga

Zovi NS, BG nema veze sa ovim, samo pitanje da li ce na osnovu tracking broja biti voljni da ti iskopaju razlog vracanja... posto vidim ovde da se NS carina zadnjih dana uopste ne javlja na telefon
Ili nam kazi sta si narucio pa cemo ti reci zasto su vratili ;)

Sto se tice disputa, otvori ga odma reci da nisi primio paket i da se isti vratio nazad zbog nepoznatog razloga
Narucio sam Black Case+Wireless Keyboard + 5V/2500mA Power Adapter+Heatsinks+Fan+HDMI Cable za PI

Narucio sam Black Case+Wireless Keyboard + 5V/2500mA Power Adapter+Heatsinks+Fan+HDMI Cable za PI

Zovi ih posto je stojalo na NS carini tacno nedelju dana, zabranili su uvoz a te pakete krajem nedelje salju nazad, da je losa adresa uglavnom bi istog dana bilo vraceno za BG

Poslednja izmena:
Zvacu ih ako ih dobijem nasao sam tu na forumu broj pa cu taj zvati. Hvala u svakom slucaju.

Bas tako ma idi covece samo se nadam da ce meni pustiti paket cekam od 26.04 i nikako da ga NS obradi,ja ne znam sta im je bre u NS talo se kilave sacuvaj me Boze!

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Nece mi valjda i Raspberry vratiti
21.04.2016 21:46:00 CN-51001020 Prijem
02.05.2016 15:11:40 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispeće
02.05.2016 16:46:45 11003 IZMENIČNA POŠTA Za carinu

par dana je na carini

Kad budes zvao pitaj i za taj, mada kazem ja davnooo kad sam zvao nikad na onovu trackinga nisu zeleli da mi izadju u susret pa sam morao da zovem 2-3 puta i svadjam se, oni priznaju samo broj pod kojim je kod njih zavedeno a koji dobijas tek ako ti posalju pismo gde zahtevaju dodatne papire za carinjenje....
Ako se ne jave put pod noge pa u Vojvodjansku 2 skroz iza poste su na sporednom ulazu! :)

Poslednja izmena:
21.04.2016 21:46:00CN-51001020Prijem
02.05.2016 15:11:4011003 IZMENIČNA POŠTAPrispeće
02.05.2016 16:46:4511003 IZMENIČNA POŠTAZa carinu

par dana je na carini
I meni od 02.05. Zvao po 20 puta na dan...ne javljaju se.

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

Dokle su stigli sa carinjenjem?Od kojeg datuma se carine posiljke? Kada ce stici posiljke od 26.IV na carinjenje!

Evo ja sam sada bio na carini...danas rade 26.04..

Kazu da ne mogu da postignu...
Ja vise nemam zivaca da zovem i idem...od sada cu narucivati da mi stigne negde van srbije ...stici ce pre i bice normalni troskovi...a ne kako se kome prohte...

Poslednja izmena:
Nisam stigao da editujem proslu poruku. Nije mi jasno sto ne stave da je posiljka u Ns jos od pre 7 dana nego stoji jos da je u Bg. A posiljka je ovde ...

Znaci i moj paket je verovatno u NS.

P1oTwjn.png

Nikad nije bilo notifikacije da je posiljka u NS, cim pise 11003 Izmenicna posta "za carini" znaci tad je poslata za NS, status NS se menja tek kad prodje ocarinjenje, ja sam imao neke dve male sijalice za auto i vidim stigle u petak u BG, jutros u 6AM prosle NS carinu, koverta je 20gr tako da nisu imali gde da kace namete :)
A imam iz bugarske maglenke za auto (nasi otpadi i ludaci/mafija/stoka po njima je vise od duplo skuplja sve sa postarinom!!) poslato pre 3 nedelje i nista, verovatno se zaglavilo na carini jer nemam tracking

Poslednja izmena:
Znaci i ja se mogu nadati danas da ce proci carinu meni je stiglo 26.aprila na carinu

Ajd da vidim i to sad sam proveravao nista jos ne mrda!

Kazem ja sam danas bio tamo...i jako se iznervirao...od sada narucujem kod prijatelja u eu...i posalju mi nekim busom...a ne da ovde cekam kad se smiluju i da klepaju odokativno sa ciframa.

Blago se tebi kad ga imas!Meni jos nista ne mrda uffff.Poslao sam i prijavu carini pa nek gledaju sta ce

Treba svi da posaljemo prijavu.

Pa ja sam vec to govorio ovde na forumu ali slaba vajda!A kad bi im stiglo hiljade mailova trgli bi se valjda.

Edit: Ni danas nisu obradili posiljku pa ja zaista ne znam sta da uradim da konacno prodje carinu zaista krsjnje neodgovorno ponasanje carine,oni rade do 3 sata i cao djaci [emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35]

Послато са m2 note уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Bice sutra tvoja ...video sam da rade danas za 26.04.
A sto se tice meilova..daj na koji da pisemo a da se ne vraca :)

Ne verujem da mi paket stoji na carini od petka. Apelujem na carinu da je puste bez globe, naravno, kao znak izvinjenja.

21.04.2016 21:46:00CN-51001020Prijem
02.05.2016 15:11:4011003 IZMENIČNA POŠTAPrispeće
02.05.2016 16:46:4511003 IZMENIČNA POŠTAZa carinu

par dana je na carini
Sto ne naruci iz Engleske, manja cena nego u Kini, stiže za 5 dana i nema carine...

Sent from my Oneplus One using Tapatalk

jel neko od kineza narucivao mozda misa za do 50e,jel prolazi bez iceg ili kaci pdv? bio bi totalan bulk,samo mis u kesici?

PDV zagarantovan

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno