Danas 30. Meni pustili paketjel zna neko do kog datuma su stigli?hvala
Pa svaki dan po jedan danЈел иде дан на дан или...?
Pa svaki dan po jedan dan![]()
Neko je pominjao lika sa foruma koji porucuje u svoje ime i naplacuje tih 30e. Znaci sta god porucis 30e uzima ako sam dobro razumeo.Hajde neki od ovih srećkovića što kažu da nikad ništa ne plaćaju na ime carine i PDVa neka mi se javi pa da poruči telefon za mene. Dobija 30€ na ime usluge![]()
Nadji nekog u Crnoj Gori da ti naruci oni nista ne placaju, ili naruci sa coolicool 8% vrednosti je osiguranje od carine. Mada nije strasna ni nasa carina, losije marke telefona uglavnom procene na 50$, a bolje marke puna vrednost. Bar je tako u mom slucaju a narucaivao sam telefone za pola familijeHajde neki od ovih srećkovića što kažu da nikad ništa ne plaćaju na ime carine i PDVa neka mi se javi pa da poruči telefon za mene. Dobija 30€ na ime usluge![]()
Btw tema je carina a ne praćenje paketa pa da ne bi baš full off topic evo ovako izgleda kad definitivno naplaćuju PDV![]()
Kad nema onog "10200 GPC BEOGRAD Otprema" ili ima ali samo jednom onda nema PDVa...
Moze da se desi. Ali definitivno je da ce naplatiti otvaranje.to uvijek tako ili moze da se desi da puste iako ima 10tak otprema?
to uvijek tako ili moze da se desi da puste iako ima 10tak otprema?
znam da je bilo 100x pitanje, al koliko procenjuju ove telefone iz kine i singapura ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari