Ovo je cela sustina, a ne nesto drugoZnam lika koji zivi u Svedskoj, narucujemo tamo sa Alija pa onda ovde donosi. Sto se mene tice medju najgorima smo, da su cene ovde normalne (sve je skupo pocev od hrane, garderobe, tehnike...) ne bi se ljudi zamlacivali i kupovali preko neta stvari koji mogu ovde da se nadju.
Sa NKona, ili neki drugi?Stigla tri paketa enelopki iz Germanije danas, naruceno pre nedelju dana. Nista PDV, carina, PTT.
Stigla tri paketa enelopki iz Germanije danas, naruceno pre nedelju dana. Nista PDV, carina, PTT.
Meni paket od subote tamo.Imate li podatak koliko se sada paketi zadržavaju na carini?
Moj fon je od ponedeljka tamo (carina)...
tnx
A po cemu oni da znaju jel ima faktura u paketu? Nema pa su sami procenili vrednost.Meni paket od 2 gamepada procenili na oko 2200din i lupili PDV u iznosu od 494din
Kostao 7,44 dolara a na paketu lepo pisalo vrednost 10 dolara.
Ocigledno nisu uvazili cenu na paketu koja je zapravo veca od stvarno placene.
Stvarno lopovska drzava!
Moj paket je od 21 na carini vasi od 23 znaci kad prodje moj idu vasi.Moj status je trenutno ovakav :
23.03.2015 13:59:2011003 IZMENIČNA POŠTAPrispeće
23.03.2015 14:25:0211003 IZMENIČNA POŠTAZa carinu
24.03.2015 11:44:40- 10200 GPC BEOGRADOtprema
Vidim da ima jos nekih sa istim datumom, interesuje me koje ste modele telefona uzeli, kako ce da carine? Jednom su mi vec naplatili 3400din, i naveli da je cena bila 120 $, sada je znatno visa, pa mi je frka :trust:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari