nazalost jeste
hvala na brzom odgovoruDoneće ti poštar sutra, iz nekog razloga paket nije tog dana ušao u proceduru za dostavu, iako je trebalo.
Naruci,pa ces videti kako ces proci,zavisi od velicine paketa,cene,da li je cena na paketu,i u paketu....
Imas na prethodnim stranama,to ce sigurno carina+pdv,najbolje bi bilo paket "razbiti" na nekoliko paketa,ne znam taj od 200-300€,kolika bi bila velicina paketa,lako mogu da vrate.U pitanju je roba vrednosto 200-300e, pa me interesuje koliko uzimaju oni,da li moze sta da se izbegne,ipak to nije neka tehnicka roba ili orginal garderoba
nije bas to tako lako...prouci pravila kod prodavca kod koga si dobio kupone...obicno mozes da ih iskoristis tek ako kod njega kupis nesto u vrednosti od recimo preko 150 dolara i slicno, ili najmanje 50 dolara, itd...ako si mislio da narucis nesto od 12 dolara pa iskoristis za to kupon od 11 dolara nece to bas tako ici![]()
Pa vidis da ti fali 500 poena za taj kupon, a te poene zaradjujes kad se neki prijatelj registruje preko tvog linka tj referral. Ne znam tacno koliko se dobija tih poena ali uglavnom treba dosta ljudi da se registruje za taj kupon, u svakom slucaju to nije vredno gubljenja vremena na te glupostiNismo se bas razumeli.
Znam za te kupone od prodavaca.
Ovo mi je dodelio sam Aliexpres kao neke poene
US $5 off $6.00
Valid for 30 days
500 Points to Redeem
Prvi put mi se desava to, obicno pise jednom ili dva puta...Pa bice isti status jer ce se tek u utorak ujutru promeniti status za ponedeljaka bez 6 otprema nemoj ni da se uzbudjavas jer je prosek od 6-8 otprema trenutno...
![]()
Pa vidis da ti fali 500 poena za taj kupon, a te poene zaradjujes kad se neki prijatelj registruje preko tvog linka tj referral. Ne znam tacno koliko se dobija tih poena ali uglavnom treba dosta ljudi da se registruje za taj kupon, u svakom slucaju to nije vredno gubljenja vremena na te gluposti
^daj treking broj da ispratimo, ubi nas tenzija![]()
Ne pratim ovu temu već neko vreme, oprostite ako je već postavljano, ali može biti nekome od koristi:
http://negakose.blogspot.com/2014/10/narucivanje-sa-feelunique-iskustva.html
ukratko: firma joj je refundirala i porez i carinu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari