Nece.Prikazuje "Morate uneti ispravan broj pošiljke."Porbaj onaj broj na sajtu poste da ukucas?![]()
10 aprila ali od tih Nemaca mi ranije stizalo za 3-do 5 radnih dana.Definitivno neki raspad sistema na carini.To je onaj registered Deutsche Post.Kad ti je poslat paket?
Bas me zanima gde su moji iz marta i pocetka aprila![]()
Ne znam to mi se prvi put desilo moja pretpostavka da paket tezi preko 4 libre tacnije 4,4 iako sam ja stelovao da bude ispod 4 kad sam stavljao u korpu da bi poslao ovim global DHL-om ali izgleda da su se oni nesto preracunali i posto je preko 4 poslali onim pravim dhl-om.Po ovome on je za par dana stigao kod nas i evo vise od nedelju dana stoji na ovoj us**noj carini.
Stigao je taj sa iherba 23.4 ovaj je naruceno nesto iz Nemacke.Da li si platio pdv i ko ti je doneo postar ili ovi iz dhl-a.Moj paket je 2,35 lbs i sve mi prikazuje, skupa sa dolaskom na našu carinu. Btw, ja bih nazvao da proverim šta je sa paketom, moj je stigao 14-og i onda su ga uhvatili praznici; prošle nedelje još nije bilo nikakvih updatea i nazovem da pitam i već sutradan se pojavi update![]()
Pozdrav svima
Pratim temu vec neko vreme pa da se ukljucim malo.
Zna li neko mozda koliko treba paketu da stigne u SRB ako je juce poslat fedex-om iz Kine?
Na tracking-u stoji: In transit
Hvala unapred
Stigao je taj sa iherba 23.4 ovaj je naruceno nesto iz Nemacke.Da li si platio pdv i ko ti je doneo postar ili ovi iz dhl-a.
Stićiće ti brzo, računaj da ćeš ga skoro 100% dobiti naredne nedelje (zbog praznika).
Računaj i na carinu i prv 100% + troškove špedicije od strane firme koja zastupa FedEx kod nas (3000+ rsd).
Pitao sam bas to pitanje na prosloj/pretprosloj strani, i dobio odgovor za jednu sluzbu, za ostale nismo sigurno za sada
Ukratkno, trebalo bi da moze i itekako je isplativo onda, ko dobije jeftin shipping i nije preskup item.
Ok, hvala na odgovoru.Stićiće ti brzo, računaj da ćeš ga skoro 100% dobiti naredne nedelje (zbog praznika).
Računaj i na carinu i prv 100% + troškove špedicije od strane firme koja zastupa FedEx kod nas (3000+ rsd).
Да ли неко зна да ми протумачи ову ситуацију са трекингом? Пар дана расправљам се са овима са dx-а, убеђују ме да је број ок. Погледајте разлику у датумима и државама у горњој и доњој половини!? У питању је ЦХ (Швајцарска) пошта и на њиховом сајту има само ово што пише на доњем делу на 17track!?
Pogledajte prilog 140718
26.04.2014 01:04:00 DK - DKCPHA Otprema
26.04.2014 14:02:25 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispeće
26.04.2014 14:12:28 11003 IZMENIČNA POŠTA Za carinu
28.04.2014 10:28:56 61200 CARINA GPC BEOGRAD Od carine
28.04.2014 12:14:21 11200 GPC BEOGRAD - 11200 GPC BEOGRAD Otprema
28.04.2014 12:19:54 11003 IZMENIČNA POŠTA - 11200 GPC BEOGRAD Otprema
28.04.2014 16:04:43 - 11200 GPC BEOGRAD Otprema
28.04.2014 17:03:06 11200 GPC BEOGRAD - 11158 Beograd 118 Otprema
Zasto cackas mecku?
Sta radite kada vam ocepe nerealno visoku procenu vrednosti paketa? Vratite u postu pa dostavite dokaz koliko ste platili ili?
Ja ne mogu da vidim status pošiljke poslednja 4 dana... Drugarov ćale koji radi u Pošti u Kraljevu kaže da je verovatno vraćeno nazad... Patike Jordan sam poručio. Imate li neki broj na koji da zovem da proverim ovo?
Ja ne mogu da vidim status pošiljke poslednja 4 dana... Drugarov ćale koji radi u Pošti u Kraljevu kaže da je verovatno vraćeno nazad... Patike Jordan sam poručio. Imate li neki broj na koji da zovem da proverim ovo?
Definisi nerealno visoku. Meni je bio visok harac za fon, ali je ipak bio u granicama +30% vrednosti pa sam platio. Ako ti nije hitno, vrati na ponovno carinjenje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari