Lomnica_city
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.01.2005
- Poena
- 380
Ne, kad bude pisalo 11 200 - tvoja posta u Loznici, znaci da sutradan stize kod tebe...
Isto neka carinarnica izgleda, ili sortirnica, i ja sam to pre neki dan prvi put video, 3 paketa mi stigla za 5-6 dana i sva 3 isli prvo tamo, iako je pre toga oko 20, otkad imam PP i kupujem preko, sa 11 200 isli na moju postu a ne u 61 200...
To je carina u Beogradu i to dvaput slali na beogradsku carinu umesto kraljevacku ...Šta mu dođe ovo 61200? Prvi put vidim ovo na pošiljci...
Mislim da Amazon ne isporučuje ništa veće i ništa skuplje za Svrbiju, otvori nalog, ubaci u korpu i kad odeš na čekaut nepisaće ti, najverovatnije, da ne šalju do nas ili će ti ponuditi da platiš normalno.
U slučaju da i šalju 99% računaj na carinu, za njih je to tablet a sve što i najmanje podseća na tablet ili telefon obavezno zakače PDV-om.
A što ne bi naplatili carinu na Kindle?
Jel' probao neko da kada DHL/UPS/FedEx traze da se radi spedicija, samo kazete da ne zelite da se radi, vec da ide po skracenom postupku? Da li to moze, i da li prihvataju tj.?
Stigao mi fon iz Kine peko singapurćani, 12-dan od naručivanja i 7-i od slanja, bilo bi sigurno i brže da nije bilo praznika. Stigao u poštu, ne kod mene.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari