Neko rece da su uvodili nov software, mozda zato grese u slanju.
Dodaj PAK broj.
Nema pravila . Lupaju kako stignu. Najmanje je vazno sta pise u trackingu
Evo ti broj kontrolora u Mirijevskoj posti : 011/3643-143 , pozovi, objasni situaciju i paketi ce biti preusmereni ka Kaludjerici.Zdravo svima, ovo je moj prvi post na forumu i nadam se da cemo se lepo druziti!
Imam jedan jako veliki i iritirajuci problem. Da li se nekome desavalo da posiljku iz 11200 GPC posalju na pogresnu adresu tj u pogresnu postu? Meni se desava vec treci put u poslednjih nedelju dana. Ok bi bilo to da oni urade pravilno NADOSLANJE i posiljka nakon greske stigne u moju postu. Naime zivim u Kaludjerici i moju postu stalno pomesaju sa Konjarnikom ili Mirijevom (u Mirijevu je jedna ulica sa istim imenom kao i moja). To bi bilo ok da na paketu svaki put nije lepo NAGLASEN postanski broj Kaludjerice 11130 kao i sam naziv naselja. Nakon slanja u pogresnu postu oni urade nadoslanje ali za carinu i dalje vracanje (konkretno u Kinu) a ne u moju postu. Prosle nedelje sam jedva vratio paket sa carine, nakon 20ak telefonskih poziva i iscrpnih ubedjivanja da na paketu lepo pise adresa, sto je i pisalo kada je stigao paketm samo je njih tamo mrzelo da pogledaju (kada su ga vratili sa carine, zaokruzili su ono gde pise Kaludjerica i hemijskom napisali 11130- postanski broj, ioako je JEDAN red nize bio istampan postanski broj). Sada na pracenju vidim da su dva paketa otisla za Mirijevo ponovo, pa je li moguce da su oni iz GPC-a toliko slepi!????
Vidis, to za software nisam cuo. Mislis da Kineze nece zbuniti ako im dodam PAK? Mada oni to stampaju pa stampaju. Problem je ove nase slucajno da ne zbunimali dobra ideja, probacu sa jednim od paketa.
Neko rece da su uvodili nov software, mozda zato grese u slanju.
Dodaj PAK broj.
a vidis meni isto to sa baterijama sa nkon sajta. udaren porez na duplo veci iznos od onog na predracunu iako je iz EU. tako da mi je umesto na 12 evra udaren pdv na 24evra...
Posiljka ce biti osigurana a servis je USPS. Ma necu vishe da kupujem ni zvake na balkanu...
Verovatno će te cepiti sa 10% carine na 400$, pa na 440$ ide 20% pdv, što dođe ukupno 128$ iliti oko 11 hiljadarki...
na fakturi je pisalo lepo 12...ide faktura uz porudzbinu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari