Ma nek odrape, to je i tako paketić od 46$, samo da me ne pitaju šta će mi 8 istih konektora i 12 različitih...Mada, i dalje me kopka šta će biti sa žicom kad stigne... :d
To ide na metre ako se metri ponavaljaju, nevalja!
Ma nek odrape, to je i tako paketić od 46$, samo da me ne pitaju šta će mi 8 istih konektora i 12 različitih...Mada, i dalje me kopka šta će biti sa žicom kad stigne... :d
Definitivno neko zagušenje na carini, nekoliko dana već samo vrte u krug... pa ti posle plati express isporuku, prođe paket pola sveta za manje vremena nego što našim majstorima treba da izračunaju +10%+20% od računa koji je unutra... eeee, Srbijoooo...
15.11.2013 10:24:45 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispeće
15.11.2013 10:27:21 11003 IZMENIČNA POŠTA Za carinu
18.11.2013 10:21:46 11200 GPC BEOGRAD - 11200 GPC BEOGRAD Otprema
19.11.2013 14:13:06 11200 GPC BEOGRAD - 11200 GPC BEOGRAD Otprema
20.11.2013 14:43:51 11200 GPC BEOGRAD - 11200 GPC BEOGRAD Otprema
Jeb, lose si razumeo, kako si ti uopste provalio da ja to podrzavam NAPROTV, kako bih mogao da podrzavam kad sam i ja tada poludeo jer nisam znao sta mi je sa paketom, a i lepo sam napisao samo ako se potrudis da procitas pravilno, elem citiracu sam sebe:"i ja sam istog misljenja ali su to radili"- ovde istog misljenja se misli na isto misljenje sto si ti izneo. tako da izgleda sa tvojom logikom nije nesto u radu.Ja uopšte ne sumnjam da su naši kre.eni u pošti to uveli. Zato i jesu kre.eni. Čudi me logika korisnika koji to podržava. Barem sam tako razumeo ovaj deo,
Možda nisi tako mislio ali si tako napisao.Naravno da imaju pravo da menjaju TN, zasto nebi imali...
ja sam danas slao carini za 20 plastickih srafova ddozvolu za uvoz i izvod iz banke...vrednosti 7 dolara...zavisi koje te carinik zadesi tezina paketa 100g
cisto da prestanete da trnete.nesto ih je usporilo, da li trajno ili privremeno, videcemo:
Ja planiram naruciti neke h2o komponente iz USA, FrozenCPU je sajt gde sma nasao sve sto mi treba..e sad, paket ce kostati oko 500 usd..koliko ce biti carina sta mislite? U pitanju je inace 2 radijatora, jedan vodeni blok i jedna pumpica...
Ma kakav off, evo sta meni treba a u EU nisam nasao...
http://www.frozencpu.com/products/2...ted_Pump_and_Reservoir_-_MCR320-DRIVE-R3.html
Ok, mislio sam da ti treba nesto "klasicnije". Ni ja ga nisam vidjao na EU sajtovima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari