sta je tu cudno, 19.10 je uslo u sistem, na carinu stiglo 3.11, praznici vikendi jos nije ocarinjeno...ko kaze da se vraca?
Pa nisam narucio ne znam sta pa da vrate, ekran i digitajzer za mob, oko 20e placeno. Ne vidim sto bi vracali, nazvacu pa cu bas videti sta se desava. Hvala svima na sugestijama.
Imas zakonski rok valjda 7 dana da moze da stoji na carini... moje iskustvo je ako stoji vise od 5 dana da vracaju za kinu...
takodje meni je jedna posiljka stigla 9.11 i danas je prosla carinu (carnili su je), a koliko znam uglavnom rade redom posiljke, osim onih u pismu koje nekad predje pre reda i ne carine se uopste
Nista ondu cu da posetim doticne. Ali zar ne bi trebalo da pise na trakingu ako je poslato nazad?
Jel porucivao ko od vas nesto USPS-om iz SAD-a. Jedna posiljka mi nije stigla jos od 12.10 iz Idaho-a. Od istog prodavca jedna od 20.10 je stigla za 10 dana... Ni jedna nije imala tracking. Kaze lik da to moze da se desi da navodno to sto ide kao First-Class Mail Int''l BOX može da potraje, pa da je kao jedna usla na neki brzi brod, druga ostala itd. Ne znam kakva su vam iskustva.
Odmah da napomenem da ne sumnjam u kradju, u pitanju su neke ljudima ovde potpuno bespotrebne gumice za neke masine...
Kada sam ubacio kod koji sam dobio od posiljioca u "nasu" postu, dobio sam
11.11.2013 11:39:43 11003 IZMENIČNA POŠTA Za carinu
Sta predlazete, znam da ce biti carinjeno jer je stavljen veci iznos i paket je veci?
Sacekaj par dana, meni je paket za koji sam znao da ce se cariniti, usao u zemlju 05.11., predat na carinu istog dana a cela procedura zavrsena 12.11. - dakle nekih 5 radnih dana.Kada sam ubacio kod koji sam dobio od posiljioca u "nasu" postu, dobio sam
11.11.2013 11:39:43 11003 IZMENIČNA POŠTA Za carinu
Sta predlazete, znam da ce biti carinjeno jer je stavljen veci iznos i paket je veci?
LM, ja poručio gomilu nekih stvari i sad čekam da vidim šta će da bude, ali da ne baksuziram, napisaću kad se sve završi pošto počinje da poprima oblik španske serije.Tako da je generalni zaključak - ne, građani Srbije NEMAJU pravo da uvezu šta hoće iako je to dozvoljeno jer će se naći organ koji za to nije nadležan da procenjuje zašto vi to uvozite i može vam zabraniti uvoz istog. Katastrofa. A vi probajte da objasnite cariniku šta je sleeve, koliko metara istog vam treba za više grafičkih kartica, šta ako hoćete eksterni radijator sa više ventilatora i na kraju, zašto biste uopšte kupovali 100m žice da zamenite kablove na napajanju bez gubljenja garancije i na kraju svega - da to nećete da preprodajete.
![]()
A zamislite tek da vam to nešto što ste uvezli ne odgovara, jel' to moguće? Patike, npr, uvezem dva para pa me jedne žuljaju, smem li da prodam te patike kao polovnu robu ili moram da ih čuvam do kraja života da ne ispadne da sam ih kupio i uvezao radi preprodaje? Ili da čuvam neki dokaz da su ma žuljale pa da imam osnova za to da mi ne trebaju? De mi živimo... $%&%#$/%&/#$%&$%&
Cisto update sta se sa mojim paketom desava. Nazvao sam ih danas, prvo na jedan broj, pa su mi dali drugi broj, pa onda jos jedan broj i na tom broju su mi dali informaciju da ceka dokaz o kupovini. Tako da cu sutra da odem do njih jer danas nisam imao vremena. Inace bili su ok za razgovor.
Radijator prošao na gurku, bravo za špediciju! :bottle: Još da preživim i teži deo, Savsku... :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari