mitar1982
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 29.03.2004
- Poena
- 1,715
Zato što procene da nije istinito to što piše. Ako imaš dokaz, uloži žalbu svaki put.
Ma gde da se bunim, nije beg cicija
Zato što procene da nije istinito to što piše. Ako imaš dokaz, uloži žalbu svaki put.
Znači, ako odbijem, ona odmah ide u proces povratka pošaljiocu/konfiskaciju? Šta biva kad se žalim i odgovore pozitivno na žalbu, a roba vraćena npr. čak u Kinu?
Ne znam da li treba da odustajem od kupovine zbog carine. Ovo nema smisla...
http://potrosac.info/novosti/carina-na-robu-kupljenu-u-inostranstvu-zvanicno-tumacenje
To mi je trebalo. Zahvaljujem na svim informacijama.A ako ne podigneš iz pošte u roku od 5 radnih dana vraća se u Savsku, tamo stoji do mesec dana, pa se vraća na povratnu adresu.
Tako da imaš mesec dana fore, ali poznajući naše procedure može vrlo lako da se desi da ti usvoje žalbu, a paket već uveliko na brodu.
Šta tada, iskreno, pojma nemam, nisam imao takva iskustva, a nadam se i da nikada neću.
Ne znam da li treba da odustajem od kupovine zbog carine. Ovo nema smisla...
http://potrosac.info/novosti/carina-na-robu-kupljenu-u-inostranstvu-zvanicno-tumacenje
Mene interesuje sledeće:
Ako imam bilo kakvu zamerku u vezi sa pristiglim paketom preko pošte (oštećen, nepotpun, ne slažem se sa iznosom koji mi traže da platim,...) i odbijem da primim,
- šta se dešava sa pošiljkom?
- gde se žalim (adresa u BG, pošto sam odatle; dopunite za ostala mesta)?
- kako se žalim (usmeno/pismeno, kome)?
- koji su rokovi za žalbu i za odgovor na nju?
- troškovi žalbe?
- dodajte ako sam važno nešto ispustio.
Nešto od ovoga polovično piše razbacano po temi, nešto nisam ni video da je iko pitao. Bilo bi lepo da sve ima u jednoj poruci, radi preglednosti i jasnosti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari