pa brine me jer unutra imam 2 po 10 kablica sitnih za kulere ali opet...2 razlicita po 10 komada...
stigla malopre prva posiljka sa alibabe xD neki shushkavac 43$ free shipping, samo placeno 65din i to je sve od dodatnih troskova. steta sto mi je jakna malo kraca but what the hell xD
04.06.2013 07:33:53 11003 IZMENIČNA POŠTA Za carinu
Jel to znaci sad ceka carinu?
Je l' stigao nekom, mada valjda bar nekom jeste, paket, a da nije nista platio i da pri tom nije pisalo "ne podleze carinskom pregledu"?
Parfeme redovno carine.
Verovatno sam bio ja u smeni :d, pa paket nije otisao na carinu, il prosto nisu carinili.
Kako je izgledao paket, upakovano u kesu il u klasican kartonski paket ?
Bila je neka drljava kesa koja je uredno secnuta, gvirnuto unutra, oblepljeno ponovno postinim selotejpom i to je to. 65din je to kostalo
@jorgovan nista to ne znaci i niko ti ne moze dati odgovor... uslo je u zemlju i tek treba posiljka da se obradi. za svaku posiljku za koju sam imao tracking sam imao taj status, a ni jednom nisam platio carinu, a 2x samo po 65din to otvaranje/pregled, a od kad je stigao PP mi je pristiglo 10ak paketa. tako da nema razloga za panikom, kad stigne videces![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari