Nije obustavio nego podigo cenu transporta
Prodavac je poslao fakturu i jasno je naznacena cena za robu i cena DHL express. Npr 40, 12 i total 52. Jedna zenska osoba mi trazi angazovanje speditera.
Prodavac je poslao fakturu i jasno je naznacena cena za robu i cena DHL express. Npr 40, 12 i total 52. Jedna zenska osoba mi trazi angazovanje speditera.
A koliko si realno tuđih paketa ikada video. Tvrdiš neke stvari na osnovu svog iskustva (i eventualno prijatelja). Ni ja ovo nisam video, al to što nisam mi ne daje za pravo da tvrdim da je nešto tačno ili ne.Vou X4K3P koji si ti da ne kazem baksuz. Dal je moguće toliko da je bila na carini... Ovo do sada nisam video nikada.
Je l su ti naplatili nešto?Ja sam isto sokiran azurnoscu BG carine. Paket isao preko FedEx-a, stigao u Srbiju 30.4. tik pred policijski produzeni vikend. U ponedeljak stigao mail od FedEx-a, dokumentaciju im prosledio u utorak kasno (efektivno juce ujutru), jutros stize mail da je posiljka ocarinjena i na putu ka meni, isporuka sutra.
Portsmouth, New Hampshire -> Beograd za ukupno 16 dana sa sve carinom, brze nego slican paket preko FedEx-a prosle godine u septembru kad je bilo "regularno" stanje![]()
Gde čekaju paket mesec i po dana na carini? U beogradskoj carini se zadržavaju svima paketi uglavnom do 2-3 dana.Cuj nemaju mnogo posla... paketi cekaju po mesec i po dana na carini. Ovo vase nije carinjeno pa je proslo odma
Gde čekaju paket mesec i po dana na carini? U beogradskoj carini se zadržavaju svima paketi uglavnom do 2-3 dana.
I da jeste mi otvaran paket i carinjen je, odnosno plaćen je pdv.
Edit: Nije tačno da će dečku ili naplatiti sve moguće troškove ili će ostati bez nje. Prosto neka uradi to što traže, kad pošalje dokaz da je plaćeno ispod 50e neće imati troškove špedicije i carine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari