epicurus001
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 07.10.2015
- Poena
- 69
Мејл адресу са којом си регистрован на ПејПалуNe moze edit,
Rekao mu je da mu dam paypal da mi vrati novac. Sta konkretno treba da mu dam? Tj. koji podatak?
Мејл адресу са којом си регистрован на ПејПалуNe moze edit,
Rekao mu je da mu dam paypal da mi vrati novac. Sta konkretno treba da mu dam? Tj. koji podatak?
Danas se pojavio status:
20.11.2015 14:44:04 61200 CARINA GPC BEOGRAD Od carine
20.11.2015 14:51:15 61200 CARINA GPC BEOGRAD - 11200 GPC BEOGRAD Otprema
Inace, stigao je na carinu 5. novembra. Da li da paket ocekujem sutra, ili u ponedeljak?!
Naravno postoji mogucnost iso sam bar jedno 20 pyta subotom jer je paket izasao sa carine u petak kao sto je i juce i evo ga od pre sat vremena je u mojoj posti i ici cu kasnije da ga uzmem.OK, hvala. A da li postoji mogucnost da ja odem u lokalnu postu (u Beogradu) sutra i preuzmem paket ako je stigao, bez cekanja da mi postar donese na vrata sledece nedelje? Ili eventualno sutra da proverim koliko je ispala carina?
NetacnoПошиљке се суботом не отпремају у локалне поште већ чекају понедељак у гпц-у.
Netacno
11/21/2015 04:07 - 10200 GPC BEOGRAD - 11050 Beograd 22, Otprema
Evo status od jutros.![]()
15 danaKoliko sada Bg carina u proseku zadrzava pakete?
Sa iHerba meni premium airmail stigao za 9 dana od dana kupovine odnosno za 7 dana od kad su ga poslali i meni dali tracking number carinu prosao odmah iako je veliki paket bio otvarali ga nisu nista naplatili cak ni otvaranje paket tezak 1.5KG.Male pakete puštaju brzo, a sve veće ko da prave od blata.
Punjač, McDavid i sluške mi stigle za oko 15 dana iz Kine, ali zato da iHerb a stiže mesec dana i to kao airmail premium![]()
То је запаковано у врећу и кроз систем отпремљено, али и даље стоји у гпц-у. Ако мислиш да знаш боље од мене иди на Коњарник па јави шта си урадиоNetacno
11/21/2015 04:07 - 10200 GPC BEOGRAD - 11050 Beograd 22, Otprema
Evo status od jutros.![]()
Pa naravno da znam cim dodjem kuci idem da ga uzmem kao i 20 puta pre ovog.То је запаковано у врећу и кроз систем отпремљено, али и даље стоји у гпц-у. Ако мислиш да знаш боље од мене иди на Коњарник па јави шта си урадио![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari