Mene klepise , klepice me i za dron i za action cam. A sve to su mi uzorci , i mnogo je lose sto to nije regulisano ... Da kada dobnijem stvari za recenzije for free da ne klepaju kao ludi , ali ne vredi zato nam i jeste ovako kako jeste .
Upravo se to desilo - stiglo danas (sutradan), bez carine.Da, sutra ti verovatno stiže, i neće ti biti naplacene nikakve dažbine...
Koga da bijem?
Ispravka, evo cim sam napisao predhodni post neki mi djavo nije dao mira pa sam sisao dole do pridzemlja da pogledam sanduce poucen pricom da je nekome stigao paket iste poste a samo ima prvi status da je primljena posta. I tako odem malopre do poste kad unutra paket, pitaj boga odkad je tamo a ja sve mislim ko zna gde je a lik nije ni dosao da potpisem paket video da moze da stane u sanduce i samo ga stavio ko zna kad a ja idijot cekam da stigne na carinu i da mi dodje taj status.
Haha da neko ne rece ranihe da je dobio paket a da sem prve stavke nema nista vise ne bih ni ja sad otisao do sanduceta i....
Care narucujem 10 godina online znam sve care a da si citao sa razumevanjem video bi da je bio TN.Paketi i pisma poslata bez trackinga nemaju nikakvu duznost da tako kazem da budu potpisana, tako da moze da ti ostavi u sanducetu, ispred vrata itd, dok oni sa trackingom moraju i trebaju da budu potpisani, jer mora da se unese u sistem da je palo urucenje, medjutim to izgleda zavisi od postara do postara, npr neki ako vas dobro zna dzvrljne on i ostavi u sanduce itd, kao sto se desavalo meni i jos nekima.
CarNe može da ti ostavi nešto bez tracking-a pred vratima ako trebaš da platiš carinu i pdv.![]()
Kad tracking pokazuje samo do Srbije a pošiljke nema pa nema, jel veca mogucnost da prodavac laže ili da poštari marišu? Kakva su iskustva?
Kinez mi se kune da je poslao. Kaže da sačekam još malo. Još mi je produzio rok za povrat novca.
Ne može da ti ostavi nešto bez tracking-a pred vratima ako trebaš da platiš carinu i pdv.![]()
Tracking je u formatu SYL2625XXXXMY i to je verovatno taj za njihovu službu. Vrednost je 17e. Verovatno je kinez poslao ali je poštar ukrao. Bio mi je sumnjiv nešto kad sam ga pitao za pošiljku. Kao da se uplašio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari