Lomnica_city
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.01.2005
- Poena
- 380
U proseku bude 7,8 otprema,tj dana..
To je vec blizu maksimuma, u proseku 3-4.
U proseku bude 7,8 otprema,tj dana..
Kakva su vam iskustva sa HongKong Post Air Mail ?
Danas su mi poslali jedan paket preko njih, a do sada nisam imao iskustva sa njima![]()
Poklanjali futrolu za mob na pandi i ja poručio, kad je džaba, mada sam fon već bio prodao i paket stigne posle nekih mesec dana, ali sam bio na odmoru. Kad sam se vratio u sandučetu zateknem 2 papirića o pokušaju uručenja(nisam ništa drugo očekivao, samo taj 1), da li je to praksa ili imam dobrog poštara?
Mislim da se SMS dobija samo za pakete poslate u domaćem saobraćaju! Ja nikad nisam dobio SMS za paket iz inostranstva...
A kinez koliko napisao?
fantacy?
Kasnim sa odgovorom. Kinez tj. Fantacy napisao mp3 plejer i 45$ kako sam ga ja zamolio.Kinez po mom iskustvu, ili lupa svuda 5, ili lupa svuda 10. Meni stigao KVM od nekih 7-7,5$, a na njihovom papircetu uredno napisano 10$ gift![]()
Aha, to je znači ono big parcel ...bolje da nisi uzimao cc paket jer onda racunaj 400din vise za takse jer je paket a nije posiljka.
Koliko su ovi Amerikanci povlašćeni što se tiče kupovine na internetu, to je strašno... Na Amazonu imaju svega i sve jeftino, još se žale da im je skupo; za igrice preko Stima i Oridžina plaćaju sve u dolarima a ostali u evrima....
Kod nas se moliš samo da ti stigne neka stvar bez cimanja, a kad stigne, oderu te sa carinom (pričam o kupovini za sopstvene potrebe).
Naravno, ako se nađe neka domaća firma da kojim slučajem uveze takve stvari, one su bukvalno 3 puta skuplje. A to je sve zato što Srbija nije potrošačko tržište, niti će biti uskoro.
Kako kome.
Meni stigao paket ploča u petak i ni da mrdne...:S:
30.08.2014 07:37:46 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispeće
30.08.2014 08:52:01 11003 IZMENIČNA POŠTA Za carinu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari