Ne kopneni tranzit, nego brodski tranzit, i recimo jeftinije je bar duplo od avionskog, a ne dolazi sigurno za 3-6 meseci, nego mozda za mesec dana...
Da si procitao sta sam napisao video bi da su to HK $ a ne USA $. 1 HK $ = 9 Euro centi , znaci 11 HK$ je 1 Euro. Tu tvoju cifru kada podelis sa 11 i nije smesna, nego nekome se isplati da poruci . Ovo je tzv SAl, pa imas Wikipediju pa procitaj sta je to, mesovito , avion, i kopneno, brodsko.@Miglia
Gubis poentu problema a to da je sve preko 2kg ide u drugu kategoriju gde je slanje 5-10x skuplje... ali ne vredi sa tobom ti imas problem da se dokazes i kad nisi u pravu, odustajem
Mesas babe i zabe i kopneni tranzit kojim verovatno NIKO ne salje jer putuje 3-6 meseci (lupam)...
Eto stavom na sajtu HK 5kg i dobijem cenu od 1231$ SMESNO da nije tuzno... a ti dalje po svome, mislim moze i 500kg pa ce kinez na ledja da donese za cenu
Pogledajte prilog 137572
Ti si ko stenica uporan, nije sija nego vrat, nije ~1000$ vec 100e za 5kg, smesan si........
cene DHL-a su verovatno tu negde i stigne 5-10x brze i imas osiguranje, itd, zato ni jedan kinez nije lud da salje sa kineskom postom teze pakete....
Ti si ko stenica uporan, nije sija nego vrat, nije ~1000$ vec 100e za 5kg, smesan si........
cene DHL-a su verovatno tu negde i stigne 5-10x brze i imas osiguranje, itd, zato ni jedan kinez nije lud da salje sa kineskom postom teze pakete....
Ti si smesan covece.
Miglia ti sve nadje, sve prouci (ili zna od ranije, nije bitno) i sve lepo objasni do sitnih detalja a ti samo napises "smesan si" i kontriras. A pri tome dezinformises sve koji prate temu... Sve povrsno pogledas i mislis da je tako i SAMO tako ispravno kako si ti zakljucio. Svaka cast Miglia-ji koji ima zivaca da sa tobom ulazi u raspravu...
@alfaunits
Kinez ako salje vise i ima firmu, ima i poseban cenovnik...
Mi ovde raspravljamo zasto kinezi ne salju preko 2kg (free shipping) ili za sicu kineskom postom... i zasto su cene transporta visestruko vece iznad 2kg...
Takodje ostaje i pitanje zasto smo mi i par zemalja u evropi strpani zajedno sa afrikom sa najvecim cenama transporta
20. 02. Stiglo prosle nedelje. I to sam bas neobicne i random sitnice za caj uzeo za probu.
Inace bas su pitali da li je stigla ta posiljka jer su izgleda menjali sta je onaj Globamail od 4$, tj. da nije vise preko DHLa.
I ja tako nesto razmisljam.Kad ne umeju da se organizuju i ubrzaju stvar.Kod Hrvata ako narucis ispod 30$ sa iherba ne placas nista ni pdv i carinu i stize za 7-10 dana maksimum.Ali ovi nasi pohlepnici oce da oglobe svaki paket,malo im.To je vec verovatno stiglo na carinu , al ti veci, tezi paketi cekaju neki red , za otvaranje i ostale procedure. One male od 100-200 grama , znaju da puste preko reda, da im se ne gomila, a one koje ce sigurno da otvaraju , oni cekaju i po 7 dana , pa kada se jos uhvate vikendi, zna da odsoji i 10 -tak dana na carini.
Jeste da sada carina radi i subotom, al su u velikom zaostatku, i ne zure.
Za njega ne, ali cena je bila 11e sa shippingomDa li su ti naplatili PDV?
Udji u iHerb account i pogledaj orders pa ces videti cime je poslatoJa sam narucio 2 paketa malo su teza na granici maksimuma od ona 2kg.Mislim da i dalje ide Global mail DHL
jer sam oba paketa nasao na njihovom trekingu da su napustila SAD i ukrcana na avion.(onaj broj GM.........)
http://webtrack.dhlglobalmail.com/
Ne radi taj tracking na GM by DHL brojeve, ili nisu slali preko DHL-a ovog puta. Moj paket stoji da je i dalje u Americi at Origin 25. feb. pokupljen, a on je otisao iz Amerike 21.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari